[SCAM] SandraClicks - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] SandraClicks (/Temat-SCAM-SandraClicks-24322) |
- krzysiekrk - 17-11-2008 19:16 cos nie dobrego sie dzieje z buxem Sandry, zlecilem wyplate poczekalem 24h pojawila sie po tym czasie historia wyplaty ale na koncie ap nie ma , napisalem posta na forum ciekawe czy cos to pomoze - mala1969 - 18-11-2008 08:56 Wczoraj o 16 wypłaciłam kase i wciąż jest: Pending payout. :-( Było napisane że wypłacą w ciągu 24 godzin, kasa jeszcze nie dotarła na konto.Wiem że jeszcze ten czas nie minął, ale ostrzegam przed wypłatami bo narazie nie ma wypłat instant. - vere - 18-11-2008 19:01 Ciekawe czy będą wypłaty instant i czy w ogóle jeszcze będą płacić... Mam nadzieję, że tak bo szkoda żeby kasa przepadła :lol: - mala1969 - 18-11-2008 19:28 Nadal czekam na wypłate z sandraclicks.Już minęło 24 godziny od zlecenia :cry: - piechu - 18-11-2008 19:55 zaloba na sandra ciekawe kto tam zmarl - Sniechu - 18-11-2008 19:58 Hmm, myślę, że dziewczyna admina. Jeśli to prawda, bardzo mu współczuję :-( Żeby nie było to tylko pretekstem do zamknięcia bux'a... - Amedis - 18-11-2008 20:55 Wam też poleceni tak słabo klikają? - Sniechu - 18-11-2008 20:59 Niestety tak jak myślałem. Umarła dziewczyna admina Sandra (od jej imienia pochodziła nazwa bux'a). Wcale się nie zdziwię jak admin zwinie się w ciągu kilku dni. Ja nie miałbym już siły prowadzić bux'a... Cytat:Good evening, W skrócie znaczy to tyle, że 14 listopada została zawieziona do lekarza. Wykryto u niej raka żołądka. Admin nie może w to uwierzyć. Młoda zdrowa kobieta miała raka żołądka... Postanowili przeprowadzić ryzykowną operację, która niestety nie udała się. Mieli się pobrać w styczniu. Admin jest załamany. Pisze, że jest umarły w tym życiu. Nie śpi od wczoraj i tylko od czasu do czasu wchodzi na stronę. Jak widzicie admin jest załamany, więc nie wróżę przyszłości temu bux'owi... - vere - 18-11-2008 22:54 Hmm...ciekawe ile w tym prawdy, możliwe, że jest to wymówka aby się zwinąć bez tracenia dobrego wizerunku wśród userów... - rbforum - 19-11-2008 09:27 vere napisał(a):Hmm...ciekawe ile w tym prawdy, możliwe, że jest to wymówka aby się zwinąć bez tracenia dobrego wizerunku wśród userów... ...i powrocic za kilka tygodni lub miesiecy z nowym buxem. |