![]() |
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838) |
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - bobo100 - 16-03-2010 18:13 Dzięki MyBijacz ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - kenny3578 - 16-03-2010 18:58 A jeżeli mam kompa stacjonarnego i na nim jedno konto i lapka z innym połączeniem internetowym + zmienne ip. to jeżeli zrobiłem fake konta każde na innym ip z lapka to mogą coś mi zrobić (e-maile z o2.pl więc są takie same tylko końcówki inne). Bo w końcu moje konto było na stacjonarnym - 1 ip, a konta fake każde na innym ip tyle ze w treści takie same e-maile .. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 16-03-2010 19:06 ALeXander: No możesz mieć kłopoty, chyba że zrobili ich więcej niż 5. kenny3578: Nie masz się czym przejmować. Wyżej napisałem że jeżeli masz mniej niż 5 kont fake to Ci nic nie zrobią. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - kenny3578 - 16-03-2010 19:12 My Bijacz - tylko każde z tych kont na innym ip więc jak do tego mają dojść? RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 16-03-2010 23:38 Nie wiem do kładnie o co Ci chodzi, zrozumiałem tak że masz 2 nety w domu. Może i źle ale jeżeli masz 1 internet to może być coś takiego. To co że masz zmienne IP, ja też mam i co? W IP jak zmienisz to zmienia Ci się tylko końcówka, reszta zostaje taka sama. I nie ma to różnicy czy na PC czy laptopie, na obu jest to samo IP. Wejdziesz na PC zmienisz IP i takie samo będzie na laptopie. Dlatego nie ma czegoś takiego jak np ściąganie z rapida na obu komputerach w tym samym momencie bo oba mają to samo IP. Już rozumiesz? Jak ja źle coś zrozumiałem to opisz to dokładniej bo sam do końca nie jestem pewny czy o to Ci właśnie chodzi ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - arczyyy - 17-03-2010 01:56 potrzebuje jeszcze 2 znajomych do 20 ;p ale nikomu sie nie chce zakladac ;p jak zrobie te 2 konta fake to mnie zbanuja ? ^^ RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 17-03-2010 07:24 A masz jakieś inne fake? Jak nie to możesz zrobić sobie te 2, ale jak już masz je robić to nie rób byle jakich. Zrób jakieś konkretne e-mail'e i dane też podaj ale takie żeby nie były wymyślone np "kjndsols". Tak nie rób. ![]() Jeżeli nie masz już więcej niż 5 kont fake to możesz robić te 2 konta. Postaraj się też zrobić jakieś sensowne nazwy e-mail'i i nie wpisuj danych typu "jnewivis". RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - kenny3578 - 17-03-2010 09:19 MyBijacz, na obu kompach mam inne ip i inne nety, a w ip nie zmienia mi się końcówka tylko wszystko, każda liczba tylko kropki zostają ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 17-03-2010 15:58 Spoko. źle po prostu zrozumiałem RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Parada - 22-03-2010 20:41 Pisałem już im kilka razy e-maila, że oszukiwałem chyba z miesiąc temu i do dzisiaj nie dostałem od nich odpowiedzi :/. Zakładałem tylko 20 fake e-mail, z czego razem mam zaproszonych 41 osob... Poczekam jeszcze do Marcowego Restocku, jakby się do mnie przyczepili mam 2 dowody, że wysyłałem e-maila z przyznaniem się i mają lipe ;p. |