![]() |
[Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! (/Temat-Zamkniety-Zostan-czlonkiem-EKIPY-Zarabiam-com-1837) |
RE: Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - kompik - 24-03-2011 01:03 Cytat:Na tutora forum ma szansę awansować każdy nawet młody, nowy użytkownik forum - jeśli wykażę wyjątkową chęć działania na rzecz dobra forum oraz sprawi że będę mógł go obdarzyć pełnym zaufaniem. Przyda się być może Twoje świeże tchnienie. Dlatego zachęcam do postarania się i przekonania mnie, że warto abyś Ty dołączył do naszego grona, wspierając nas. W takim razie nic nie zaszkodzi spróbować. Mianowicie, na forum jestem od 15 lutego 2010, za ten czas zdążyłem złapać wiedzy, która została przekazana na forum, oczywiście zdobywając ją również z własnych doświadczeń. O mnie Mam na imię Filip, liczę sobie 21 wiosen, ukończyłem technikum o profilu Technik Informatyk o specjalizacji "Aplikacje internetowe" z dyplomem technika i EuroPassem. Studiuję Informatykę na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, lecz moja przygoda z uczelnią zakończy się do września przyszłego roku, ponieważ nie spełnia moich oczekiwać i w tej chwili zostałem przyjęty na staż jako Grafik komputerowy. Umiejętności - Posiadam umiejętności w obsłudze skryptów for takich jak MyBB, Phpbb2/3/by przemo, vBulletin, skryptów opartych na Content Management System takich jak php fusion, WordPress, Joomla! oraz inne mniej czy bardziej znane. - Zajmuję się również grafiką, pracuję w oparciu o programy Adobe Photoshop, Ulead Photo Studio, Corel Draw, GIMP - Od 13 lat uczę się angielskiego, obecnie w stopniu Biznesowym - Byłem moderatorem na wielu większych internetowych forach oraz posiadam rangi specjalne. Byłem administratorem i współzałożycielem na obecnie największym elitarnym forum wymiany linków. Obecnie posiadam tam rangę specjalną. - Potrafię rozwiązać problemy dotyczące serwisu Lockerz i większość co z nim związane. Przesyłki, konfiguracje PayPal, udział w restockach itd. Znam też zasady działania innych serwisów takich jak TAG, Grimeg, ThisBox i innych polskich. Znam również sposoby zarabiania w uploadingu, sharecash, cashfile, fileserve i pochodne. Bardzo szybko się uczę jeśli chodzi o sprawy związane z siecią, wydaje mi się, że reprezentuję w jakiś sposób Netykietę oraz lubię pomagać innym. Jestem gotowy pomóc w każdej z dziedzin do której się nadaję, biorąc pod uwagę to co wypisałem wyżej. Mogę startować na Tutora/ Tłumacza a w późniejszym czasie, jeśli będzie trzeba i zdobędę sobie zaufanie, na moderatora. RE: Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - tomko111 - 12-05-2011 19:22 Witam serdecznie wszystkich przyjaciół, hejterów, mamę, tatę i Dominatora. ![]() Z racji tego, że na tym forum mam już pewny staż (a nie jest to moje pierwsze forum), postanowiłem, że będę się starał o rangę 'Tutora'. W serwisie Lockerz.com jestem praktycznie od samego początku, sam kiedyś czerpałem wiedzę z innych for. Teraz z obytą wiedzą czuję się na siłach by pomagać innym obeznać się z tematyka Lockerz. Od początku mojej zabawy z Lockerz wziąłem udział w kilkunastu restockach wygrywając sporo nagród. Na forum przebywam dziennie kilka godzin, udzielając się, pomagając innym osobom, czy też tłumacząc newsy z hallwaya, bądź maile. Wydaje mi się, że bardzo dużo zrobiłem dla forum i planuję być jeszcze bardziej zaangażowanym. Napisałem dwa poradniki dzięki którym wielu ludzi mogło rozwiązać problemy z oglądaniem filmów, stworzyłem specjalny film (unboxing) MacBooka na rzecz forum, stale tłumaczę maile i newsy z hallwaya, gdy tylko mam na to czas. Nie mam najmniejszych problemów z j. angielskim, matura rozszerzona zdana na 85%, a ceryfikat CAE w drodze. ![]() O mojej wiarygodności, czy też zaangażowaniu w życiu forum może świadczyć moja reputacja. Mam już ponad 350 postów na swoim koncie, większość sensownych, jak wiadomo czasem zdarzy się zrobić mały offtop, nawet najlepszemu. ![]() Uważam, że jestem osobą lubianą na forum, dużo czasu spędzam na ShoutBoxie oraz niedawno na TS3 (nie mniej jednak popsuł mi się mikrofon z słuchawkami i muszę kupić nowy, wracam szybko ![]() Dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury ![]() RE: Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Admin - 13-05-2011 22:08 http://zarabiam.com/Temat-Nowa-Rekrutacja-na-Tutora-Złóż-swoje-podanie-zostań-członkiem-EKIPY-Zarabiam-com-37040 [Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Admin - 13-05-2011 22:08 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |