![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 08-10-2021 19:08 (07-10-2021 11:38)ShuQi napisał(a): Dawno nie wrzucałem zarobków dziennych Jaki okres pracy w ciągu dnia na te 1780 zł ? RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 08-10-2021 19:30 Ostatnio jest mega wymagający czas jeżeli chodzi o ewho, jednak czuję w kościach że idzie bardzo dobry okres - zakażenia rosną, pewnie nas pozamykają, za oknem będzie deszcz i śnieg - ludzie będą siedzieć w domu = dużo wyższe zarobki ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - pula78 - 08-10-2021 20:24 Te konto ZEN to na swoje dane masz? RE: Last Man Standing - Ewhoring - kejtus - 09-10-2021 15:15 Ostroznie z tym zenem ostatnio polubili banowac :3 RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 09-10-2021 17:31 Jak się nie umie grać, to się nie gra ![]() Jednakże widzę, że wyznaczam pewne trendy. Następnym razem kiedy zmienię apkę do przyjmowania środków, nie będę z niej fotek dodawał, pisał z jakiej uzywam ---> Po co ryzykować? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - pula78 - 09-10-2021 18:08 Chyba nieco się przeceniasz ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 18-10-2021 12:08 Cześć wszystkim w ten piękny poniedziałkowy dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krótko i konkretnie! Ostatnie dni to głównie podróże, wczoraj pierwszy dzień po kilkudniowej przerwie zacząłem prace, tak gdzieś od 17! A oto efekty: Jeżeli chodzi o cel zarobkowy miesięczny: Upływ czasu: 58% Realizacja zarobkowa: 46% Co oznacza, że jestem poniżej celu. Prosty wniosek: Ograniczenie wakacji oraz podróży a więcej pracy, na dzień dzisiejszy mam 9 dni pracujących w tym miesiącu - zdarzały się takie "harówki" nawet po 2 godziny ![]() ![]() Poniedziałek - To bardzo dobry dzień tygodnia aby "podnieść rękawicę" i sprawić odmianę trendu miesięcznego na zielono Tak na dobry początek tygodnia, pozytywny przekaz: RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 22-10-2021 16:10 Nie samą pracą żyje człowiek! Wczoraj kupiłem Diablo II Resurrected Kwota: 189 pln ![]() Więcej dziś nie pracuje, piwo zakupione do gry, lecę ogrywać hejo hej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 10-11-2021 12:09 Jak sądzicie, co tam działo się w październiku? Dodać podsumowanie? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - itmaster - 10-11-2021 12:16 Zimno, więcej ludzi siedzi w domu, więc myślę że kolejny rekordzik? |