Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 (/Temat-Kodowanie-sprzedaz-akcje-na-2023-160817)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - siudzin - 07-04-2020 13:31

Kurde stary chcialbym zarabiac tyle przez neta haha Powodzonka dalej!

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - adrian018 - 09-04-2020 17:18

Super dziennik, właśnie skończyłem czytać całość Big Grin Dobrze Ci idzie i tak trzymaj, nie poddawaj się nawet w tych ciężkich czasach. Smile

Mógłbyś coś więcej o tym sadzeniu w doniczkach powiedzieć? Skąd pomysł i to tylko sadzonki można w doniczkach trzymać, a później i tak trzeba przesadzić w ziemie bo inaczej nie będzie owoców czy jak to wygląda? Wink (pytam bo nie mam ogródka i to mnie boli, a też bym się chętnie za to zabrał) Smile

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 10-04-2020 05:51

Pomysł wziął się stąd, że po pierwsze miałem zbyt dużo wolnego czasu, a po drugie, że skoro przyszedł ten wirus to w pewnym sensie zabezpieczę się przed kontaktem z ludźmi, bo jedzonko wyrośnie koło domu (i będzie zdrowsze) i po trzecie jest o wiele tańsze niż w sklepach (wyczuwam inflację). Możesz sadzić warzywa w doniczkach w domu i też tobie urośnie, np. papryka, pomidor, chilli.

Ogólnie ja jestem na takim etapie w swoim życiu, że wszystko sprawdzam i zapisuję sobie w exelu co się opłacało, jakie jest ROI z inwestycji (teraz właśnie biorę na uwagę uprawę, bot+strona, kryptowaluty, sprzedaż).

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 10-04-2020 13:51

Dobra dostałem bana na pinterest chyba wykryli, że botem dodaje. Trochę lipa z tymi botami jest, a ręcznie tak średnio mi się chce promować stronkę. Pewnie wrócę do Amazona znowu.

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 16-04-2020 06:31

16.04.2020

Zlecenia:
Na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o zarobki to dużo się nie zmieniło, święta były. Może będę miał nowe zlecenie jeszcze.

Sprzedaż:
Stwierdziłem, że nie będę zawieszał sprzedaży i wysyłam dalej, szkoda marnować czasu. Jeszcze może na dniach sprzedam alufelgi za 400 zł, które kupiłem za 150 zł od kumpla, to jakiś hajs wpadnie.
Aktualnie 3,8 K w itemach.

Własne projekty:
Co do strony z memami, na razie będę dodawał botem obrazki potem się zobaczy co dalej. Aktualnie tworzę nową własną stronę informacyjną tym razem i na niej się skupię.

Uprawa:
Dzisiaj będę sadził cukinię, sałatę, szczypiorek, koperek, słonecznika. Na dzień dzisiejszy mam w doniczkach 59 krzaków papryk oraz 13 papryk chilli. Rosną mi też pomidory w doniczkach, w ogródku jest już rzodkiewka, por i trochę pomidorów (sprawdzam które lepiej urosną te od razu z ziemi czy te z doniczek).
[Obrazek: 20200416-071300.jpg]

Krypto:
Dokupiłem trochę kryptowalut za 400 zł jeszcze pewnie dokupię w tym miesiącu jak spadną niżej.

[Obrazek: Screenshot-1.png]

Plany na dzisiaj i najbliższy czas
Sadzenie dalej, zlecenia, dokupienie krypto, strona informacyjna + kanał yt, FB itp. może wznowie amazona w maju

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 18-04-2020 09:03

18.04.2020

Zlecenia:
Nowych zleceń jak na razie brak.

Sprzedaż:
Też coś marnie idzie ostatnio, alusy sprzedane, 200 zł na czysto wskoczyło.

Własne projekty:
Dalej robię serwis informacyjny.

Uprawa:
Mam już papryki zasadzone (59 sztuk czerowne i żółte), chilli 13 sztuk, pomidory w doniczkach już rosną, w ogródku jeszcze nie, por rośnie powoli, rzodkiewki ładnie też rosną, zasadziłem jeszcze koperek i sałatę.

Krypto:
trochę urosło Smile

Plan na dzisiaj:
Sadzenie, no i strona informacyjna dalej.

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 22-04-2020 07:55

22.04.2020

Zlecenia:
wykonałem 2 zlecenia +350 zł

Sprzedaż:
Lipa na razie myślę, nad nowymi rzeczami, które mógłbym sprzedawać.

Własne projekty:
No robię tą stronę informacyjną na razie, jeszcze porobię kilka botów do tej strony z memami bo to w sumie pasywnie i tak działa.

Uprawa:
Zrobiłem symulację ile bym zarobił jakbym sprzedawał te warzywka.

Rośnie mi aktualnie 223 krzaczków rzodkiewki, 60 papryki normalnej, jeszcze zasadziłem wczoraj taką podłużną, papryka ostra 13 krzaczków, 40 krzaków pomidorów, 10 porów al też jeszcze zasadzę chyba w piątek bo ma być cieplej, i w piątek może będę sadził szczypiorek i słonecznik, ale nie wiem jeszcze zobaczę bo to głównie od pogody zależy. Kupiłem też wąż ogrodowy 75 metrów, żeby łatwiej było mi podlewać bo nie chce mi się tyle z konewką latać.

Krypto:
Dokupiłem trochę krypto za 200 zł.

[Obrazek: Screenshot-2.png]

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 23-04-2020 10:41

23.04.2020

Zlecenia:
na razie nic nowego nie ma do roboty

Sprzedaż:
Mam jedno zamówienie na piątek.
Niżej statystyki ze sprzedaży, 2 ostatnie kolumny to (zysk/strata na przedmiocie) (ostatnia to ile są warte przedmioty, które posiadam)

[Obrazek: Screenshot-5.png]

Własne projekty:
Dalej powoli robię stronę kombinuje jakby tu ja dobrze rozpromować, dzisiaj jeszcze może zrobię 2 boty do strony z memami.
Statystyki strony informacyjnej:
Wejścia na stronę:

[Obrazek: Screenshot-2.png]

No i fanpage:

[Obrazek: Screenshot-4.png]

Uprawa:
Dzisiaj zasadzę więcej porów bo coś marnie rosną.

Krypto:
Aktualny stan:

No i wypłaciłem 64 zł z fireads, jakoś tak samo wpadło.

[Obrazek: Screenshot-3.png]

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 25-04-2020 11:55

25.04.2020

Zlecenia:
Mam 2 nowe zlecenia do roboty.

Sprzedaż:
ostatnio dostałem prowizję za sprzedaż rzeczy od kolegi, mam 2 kolejne zamówienia

Uprawa:
Papryka:
[Obrazek: 20200425-123844.jpg]

Kryptowaluty:
Trochę wzrosło.

[Obrazek: Screenshot-6.png]

RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - redman69 - 25-04-2020 14:09

W jakich serwisach szukasz zleceń i czym dokładnie się zajmujesz?