![]() |
CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! (/Temat-CHANGELOG-Czyli-zmiany-na-forum-16011) |
RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 10-05-2016 15:13 -Wdrążono nowy system przeciwbotowy -Rozpoczęto i zaplanowano nowe aktualizacje statystyk nad chatem i integracje/naprawienie podbijania tematów z nią związanych. RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 17-05-2016 07:45 - Dodałem nowy system rejestracji nowych użytkowników (dodatkowe pytania weryfikujące) - Wprowadziłem automatyczne sprawdzanie/blokowanie kont nowych użytkowników pod kątem maili, adresów ip, loginów opartych o baze stop forum spam. - Wyrzuciłem puste poddziały astrocash. - FireGift z uwagi na brak rzetelności i zainteresowania administracji przeniesiony do scamu. RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 17-07-2017 09:56 - Trwa obecnie przebudowanie wszelkich odznaczeń na forum, w związku z konieczną aktualizacją boje się że będę musiał przebudować wszelkie ręczne odznaczenia ![]() RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 03-09-2017 05:54 - Baza danych została zoptymalizowana i oczyszczona, skasowano ponad 20 milionów zbędnych rekordów z bazy - przełoży się to na szybsze działanie forum. RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 04-09-2017 03:49 - Aktualizacja systemu wyszukiwania, wyeliminowanie błędów przy wyszukiwaniu znaków specjalnych, dodanie możliwości wyszukiwania słów krótszych niż 3 znaki (użyteczne przy ppa, cpa, sms itd...). RE: CHANGELOG - Czyli zmiany na forum ! - Admin - 23-11-2021 00:37 -Na forum wdrązyliśmy nowy system (niewidocznych) awansów podnoszących nieco uprawnienia w czasie nowym użytkownikom - ograniczając spam czy wykorzystywanie niektórych z funkcji dla świeżych kont - wymusiło to przebudowanie sygnatur użytkowników w związku z czym lwia część musiała być skasowana - informuje o tym aby osoby które z nich korzystały miały okazje ją zaktualizować. Można to zrobić z poziomu panelu użytkownika lub bezpośrednio z adresu: https://zarabiam.com/usercp.php?action=editsig - Dostęp od 50 postów. ![]() |