[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] (/Temat-Scam-AirRewards-zarabiaj-na-ogladaniu-filmikow-jak-i-wrzucaniu-dowod-wyplaty-156932) |
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 13-11-2018 21:37 Odpisali mi żeby czekać i drobniaki mi dziś przelali. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - zbiciu - 14-11-2018 20:40 Witam chciał bym się zarejestrować, ale mam pytania? Czy muszę być pełnoletni, by na tej stronie zarabiać?? Jak chcę wrzucić jakiś film, to musi on na jakiś temat czy mogę z yt np: "Jak zrobić babkę z piasku?" Wypłata na Paypal czy na co?? Z góry dziękuje i przepraszam jeśli coś nie zrozumiale napisałem! RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 15-11-2018 03:51 Nie musisz mieć 18+ . Wypłata PP . A co do filmów yo różnie akceptują więc ciężko napisać dokładnie . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - BusyBoy - 15-11-2018 07:16 Zleciłem wypłatę tydzień temu na PP i do chwili nic nie mam na koncie miał ktoś podobnie ? Jak długo idą od nich przelewy ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 15-11-2018 09:50 Różnie. Jak Ci nie dojdzie w ciągu 5-7 dni napisz do nich na messengerze. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - eXiso - 20-01-2019 12:17 Strona już nie płaci minęło ponad 2 tygodnie od zlecenia mojej wypłaty a support nie odpisuje. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - KaRoLeK535 - 20-01-2019 21:24 w sumie szkoda pare miesięcy temu wypłaciłem z niej 50zł w miesiąc co było świetnym wynikiem miałem do niej ostatnio zamiar wrócić ale skoro 2tyg czekania i zero odzewu to trochę lipa :/ RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - beredka90 - 20-01-2020 17:01 jak sie dodaje tu filmy ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - lidero - 23-01-2020 06:19 (20-01-2020 17:01)beredka90 napisał(a): jak sie dodaje tu filmy ? beredka90 daj sobie spokoj z tą stroną,to scam niedawno sprawdzałem,ladnie idzie zarabianie ale tylko do czasu gdy niebezpiecznie się zbliżysz do momentu wypłaty i na tym koniec,sk..ny blokują konto tak iż nie możesz się już zalogować,koniec tematu [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Hybrid1990 - 10-06-2021 16:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |