![]() |
|
[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] (/Temat-Scam-AirRewards-zarabiaj-na-ogladaniu-filmikow-jak-i-wrzucaniu-dowod-wyplaty-156932) |
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 13-11-2018 Odpisali mi żeby czekać i drobniaki mi dziś przelali. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - zbiciu - 14-11-2018 Witam chciał bym się zarejestrować, ale mam pytania? Czy muszę być pełnoletni, by na tej stronie zarabiać?? Jak chcę wrzucić jakiś film, to musi on na jakiś temat czy mogę z yt np: "Jak zrobić babkę z piasku?" Wypłata na Paypal czy na co?? Z góry dziękuje i przepraszam jeśli coś nie zrozumiale napisałem! RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 15-11-2018 Nie musisz mieć 18+ . Wypłata PP . A co do filmów yo różnie akceptują więc ciężko napisać dokładnie . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - BusyBoy - 15-11-2018 Zleciłem wypłatę tydzień temu na PP i do chwili nic nie mam na koncie miał ktoś podobnie ? Jak długo idą od nich przelewy ?
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 15-11-2018 Różnie. Jak Ci nie dojdzie w ciągu 5-7 dni napisz do nich na messengerze. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - eXiso - 20-01-2019 Strona już nie płaci minęło ponad 2 tygodnie od zlecenia mojej wypłaty a support nie odpisuje. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - KaRoLeK535 - 20-01-2019 w sumie szkoda pare miesięcy temu wypłaciłem z niej 50zł w miesiąc co było świetnym wynikiem miałem do niej ostatnio zamiar wrócić ale skoro 2tyg czekania i zero odzewu to trochę lipa :/ RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - beredka90 - 20-01-2020 jak sie dodaje tu filmy ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - lidero - 23-01-2020 (20-01-2020, 18:01)beredka90 napisał(a): jak sie dodaje tu filmy ? beredka90 daj sobie spokoj z tą stroną,to scam niedawno sprawdzałem,ladnie idzie zarabianie ale tylko do czasu gdy niebezpiecznie się zbliżysz do momentu wypłaty i na tym koniec,sk..ny blokują konto tak iż nie możesz się już zalogować,koniec tematu [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Hybrid1990 - 10-06-2021 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |