![]() |
Poradnik Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania (/Temat-Comperialead-czyli-1000zl-w-kilka-godzin-bez-polecania-142772) |
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Szeejdi - 28-06-2017 17:36 Czekam na update tabeli bo wyglada zachecajaco ten sposob ![]() RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - RafaelMarston - 01-07-2017 16:23 Wystartowała firma 3P company gdzie pomagają zarabiać w CL, polecam z nimi współpracować ![]() RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - marazis - 07-07-2017 09:55 rozumiem że na comperialead nie da się zgłosić do wielu banków naraz? trzeba czekać na zaakceptowanie pierwszego itd. ? już nieważne po prostu tabela jest już grubo niezaktualizowana ![]() RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - adrian018 - 07-07-2017 11:45 (28-06-2017 17:36)Szeejdi napisał(a): Czekam na update tabeli bo wyglada zachecajaco ten sposob @[Szeejdi] ogarnę to pod koniec przyszłego tygodnia, teraz na wakacjach jestem i jak wrócę to wszystko zaaktualizuję. ![]() (07-07-2017 09:55)marazis napisał(a): rozumiem że na comperialead nie da się zgłosić do wielu banków naraz? trzeba czekać na zaakceptowanie pierwszego itd. ?@[marazis] da się tak zrobić, akceptują od razu wszystkie zgłoszenia, tabela była aktualizowana około 2tygodnie temu - jednak opisów nie dodałem, zaraz to wszystko zaaktualizuję ![]() Tabela została uzupełniona i zaaktualizowana dzisiaj. Link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yFBpBnlWVBF9gkr2KfuxPZdKx6wMAhSz19pLMK5p_wc/edit#gid=0 W razie pytań proszę pisać tutaj, jak ktoś będzie szukał informacji to będzie mógł je znaleźć tutaj, a tak to piszecie do mnie na priv i ja wam odpisuję, a co druga osoba zadaje te same pytania.. ![]() Jak się ogarnę po urlopie to zrobię takie "FAQ" z podstawowymi pytaniami i odpowiedziami. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Szeejdi - 08-07-2017 18:33 Super tabelka jest po updatcie ![]() Jeszcze mam pytanie kiedy najlepiej zastrzec kartę Credit Agricole oraz w Nest Banku? A i jeśli chodzi o bonus za transakcje kartą lub blikiem to przelew blikiem na telefon tez sie liczy? Czy w Millenium kartę zastrzegamy od razu czy czekamy ok 2 tyg? Pozdrawiam RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - marazis - 10-07-2017 13:15 też macie problem z zatwierdzeniem waszego zgłoszenia do ING bank ? bo wszsytkie inne mi zaakceptowali szybko a ten już 3 dni stoi na statusie oczekującym na akceptacje chciałem założyc konto w aliorze : "Wystąpił nieoczekiwany błąd. Skontaktuj się z administratorem. " 3 razy próbowałem z innej przegladarki też i nic... RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - adrian018 - 12-07-2017 15:07 (08-07-2017 18:33)Szeejdi napisał(a): Super tabelka jest po updatcie @[Szeejdi] - karty w nest banku i CA nie trzeba zastrzegać - jest w 100% darmowa (przy zamykaniu konta bankowego, karta automatycznie też zostaje zamknięta, w CA do 27 roku życia karta jest darmowa). Jeśli chodzi o transakcje Blikiem lub kartą, to chodzi o transakcje zakupowe w sklepach, przelewy tutaj nie liczą się do tego. W Millenium kartę zastrzegamy po 2-4tygodniach, powód jest taki, że pierwsze 2 miesiące są bez opłat, więc jak zastrzeżemy w ciągu pierwszych 30dni, to żadnych opłat nam w kolejnym miesiącu nie naliczą. ![]() (10-07-2017 13:15)marazis napisał(a): też macie problem z zatwierdzeniem waszego zgłoszenia do ING bank ? bo wszsytkie inne mi zaakceptowali szybko a ten już 3 dni stoi na statusie oczekującym na akceptacje @[marazis] - w sumie w ING też mam status oczekujący od ponad tygodnia, napiszę do nich na meila to zobaczę co odpowiedzą. Co do Alior Banku - trochę się wycwanili i chcą żeby zakłądać konto przez telefon (wtedy nie dostaniesz prowizji z programu partnerskiego) - więc możesz zadzwonic i dowiedzieć sięo co chodzi, jak powiedzą, że ie ma opcji założyć przez wniosek, tylko telefonicznie - to nie zakładaj tego konta. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - greex - 12-07-2017 17:10 U mnie Alior normalnie wczoraj wieczorem przez link zaskoczył. Zrobiłem wniosek i jutro ma być kurier. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Szeejdi - 12-07-2017 19:29 @adrian018 Dzięki ![]() RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - adrian018 - 12-07-2017 23:27 (12-07-2017 19:29)Szeejdi napisał(a): @adrian018 Dzięki @[Szeejdi] Weryfikacja wniosków trwa ok 3-6tygodnii (wiem długi czas oczekiwania niestety) Co do tych 2 wniosków, to poczekaj do czasu, aż inne zmienią status, jeśli inne zmienią status, a te dalej się nie wyświetlą - wtedy złóż reklamację (musisz mieć nr umowy konta lub wniosku przy składaniu reklamacji) i jak spełniłeś warunek itp to ogarną to i pieniądze dostaniesz. ![]() |