Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! (/Temat-Restock-w-HotPrizes-pl-z-okazji-zakonczenia-dzialalnosci-portalu-141027) |
RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Królik524 - 18-12-2016 10:25 Pozostaje tylko czekac w niedzielę oni tez chcą odpocząć Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - aero2 - 20-12-2016 11:47 Doładowali telefon, dziękuję. RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Królik524 - 20-12-2016 13:14 A ja nadal czekam Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - rayden - 20-12-2016 13:17 Ja wniosek wysłałem i również czekam. Mam nadzieję, że jeszcze przed świętami pieniążki będą RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Królik524 - 20-12-2016 13:25 Tez mam nadzieję ze telewizorek przed świętami będzie w moich rączkach ale kto wie. Moze maja dużo pracy i sie nie wyrobią. Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - rayden - 21-12-2016 13:11 Do mnie właśnie dzisiaj doszedł przelew RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Królik524 - 21-12-2016 14:18 Moja juz wysłana Dzięki Leaders! Sprawdźcie swoje mail-e jest tam ciekawa wiadomość od "Biura Leaders" RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - twardy - 21-12-2016 14:20 U mnie tez przelewik na koncie RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Kryspin - 21-12-2016 14:42 to w końcu jak się wygrało gadżety trzeba wysyłać dane? żaden mail nie doszedł do dziś Drodzy Restockowicze! Znaczna część nagród z ostatniego restocku została już do Was wysłana. Cześć z Was jednak wciąż nie odpowiedziała nam na emaila odnośnie nagrody - bardzo prosimy o sprawdzenie Waszych skrzynek, czy czasem email się Wam nie zawieruszył bez odpowiedzi. Nagrody, które są już "dograne", ale jeszcze nie wyszły - wyjdą częściowo jeszcze przed świętami, a częściowo już po. RE: Restock w HotPrizes.pl z okazji zakończenia działalności portalu! - Koja - 21-12-2016 15:09 Jeśli wygrałem karte paysafecard to coś musze wysyłać ? Żadnego maila wcześniej nie dostałem. |