Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 01-12-2016 22:12

Za dużo roboty Wink I tak mam sporo roboty z tym wszystkim. To nie takie chop siup jak się wydaje.
A lista scamów też jest dobra - Ktoś kto chce sprawdzić czy dany bux płaci czy nie może zaglądnąć na tabele, jest duża szansa, że tam będzie. No i usuwając to musiałbym wszystko przesuwać...i to za każdym razem jak dojdzie scam.

Po za tym wystarczy w przeglądarce dać CTRL + F i wpisać "PAY" - Wszystko się podświetla, są jeszcze kolory i naprawdę bardzo łatwo wszystko znaleźć.

Nie twierdzę, że kiedyś nie zrobię jakiegoś porządku, no w końcu tych stron zbierze się bardzo dużo i tabela będzie strasznie długa. Póki co na razie tak zostaje.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - _Hubex_ - 01-12-2016 22:26

Wsumie wersja z minimum wypłatą w ile dni byłaby niezła, możnabylo by z 1 dnia wziąć zarobki i minimum wypłatę podzielić przez zarobek z 1 dnia i to wstawić jako średnia dni do wypłaty Big Grin chociaż wiadomo trochę roboty jest no i czasami różne są stawki, ale pomysł byłby niezły.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 02-12-2016 10:56

Nie da się tego zrobić, ponieważ często zarobki się zmieniają. Zniknie powiedzmy reklama za centa i już po obliczeniu wyjdzie całkowicie inna liczba dni.

Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - _Hubex_ - 02-12-2016 11:42

A no rzeczywiście

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Shejker - 02-12-2016 14:48

Coraz więcej tych buxów zdycha - jellyclix, r2bux, rainbowclix, trafficdictator, fluteflowptcm buxnificent. Ilość wypłacalnych buxów strasznie spada.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 02-12-2016 15:01

Fluteflowptcm i buxnificent przecież płacą cały czas i działają.

A co do pozostałych, jak zawsze - czekam około tygodnia aż wrócą, jeśli nie to scam. Czasem zdarzają się jakieś awarie czy przenosiny. Np. buxkey ostatnio nie działał bo:
BuxKey apologize for the inconvenience website DOWN because of a change on the DNS sever's, for this we are giving you a FREE RECYCLING for your rented referrals for for 24 hours starting from 13:00 Server' time.

Zmianiali DNS serwera, więc jak widać różnie to działa i nie ma co od razu skreślać.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - SmigolMarek - 02-12-2016 17:04

(01-12-2016 18:23)_Hubex_ napisał(a):  
(01-12-2016 18:11)SmigolMarek napisał(a):  Ja dodawałem po około 40 dziennie następnie staram się co tydzień dodawać nowe buxy a scamy na bieżąco usuwam
A wypłacales już coś? Jak tak to ile?

Pierwsza "poważna" wypłata będzie zlecana najszybciej za tydzień

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - _Hubex_ - 02-12-2016 18:25

(02-12-2016 17:04)SmigolMarek napisał(a):  
(01-12-2016 18:23)_Hubex_ napisał(a):  
(01-12-2016 18:11)SmigolMarek napisał(a):  Ja dodawałem po około 40 dziennie następnie staram się co tydzień dodawać nowe buxy a scamy na bieżąco usuwam
A wypłacales już coś? Jak tak to ile?

Pierwsza "poważna" wypłata będzie zlecana najszybciej za tydzień
A ile dokładnie?

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - SmigolMarek - 02-12-2016 18:50

1 lub 2$ zależy z jakiego buxa

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - _Hubex_ - 02-12-2016 19:06

A ok Big Grin