[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Nymeb - 11-11-2016 13:05 Ja mam takie pytanko - czy początkujący powinien brać się za wybijanie strony po za Polską? Czyli celować w światowy traffic(ewentualnie np. nie w Polskę,a we Francję/USA)? Czy raczej jest to niemożliwe bo za duża konkurencja itp? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Postro - 11-11-2016 14:17 usunęli CI kanał na yt czy mi sie wydaje? ;P RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 12-11-2016 21:46 Usuneli po czyims zgloszeniu (pewnie stąd) Tak dla zainteresowanych. Podpialem 7 podlinkowanych domen pod inna tematyke na redict 301 (podlinkowana domena przekierowywuje na main site faniresidnetevil.pl) Sprawdzimy czy cos to da (taki tescik XD) RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - vPLN.dll - 13-11-2016 09:43 Boże ktoś chce coś komuś pokazać, nauczyć ale zawistni polacy nawet to zepsują... Co za patologia... RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 13-11-2016 10:59 Nie no spokojnie, przecież screeny są tutaj jak kanał wyglądał i profil google+ RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Klin - 13-11-2016 11:32 Jakie to domenki z których porobiles 301'ki (zbliżona tematyka)? Jak z ich parametrami (da, pa, tf, cf)? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 13-11-2016 12:51 @up odpowiedzialem na czacie A tutaj wrzucam taki motywator (napisany na moją prośbę) Osoba nie wypowie sie w temacie gdyż dostała po prostu bana Nie są to bóg wie jakie kokosy, ale to dopiero pierwsza strona (Ale pocukrował xD) RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - twardy - 13-11-2016 13:13 "trzeba siegac po swoje marzenia, spelniac sie w kazdej dziedzinie i realizowac wyznaczone cele". Jakis byly (?) rewszerowiec chyba RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - djtasior - 13-11-2016 13:19 No no krystian jestem pod wrażeniem a pamiętam początki EDIT: człowiek jakiś czas tutaj nie wchodził a tu znikły wszystkie posty i reputy o.O RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 13-11-2016 13:40 (13-11-2016 13:19)djtasior napisał(a): No no krystian jestem pod wrażeniem a pamiętam początki Mój pierwszy Mentor xD Siema Tomek Coś czuję, że wracasz do gry ^^? |