Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja (/Temat-Compound-fund-Pewna-dlugoterminowa-inwestycja-122475) |
RE: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - olekn1 - 20-05-2016 19:21 Temat zapomniany przeze mnie, jak i przez użytkowników, jednak stwierdziłem, że warto napisać ten post (o matko, ile przecinków :rolleyes Bywa czasami kolorowo, a czasami nie, często nie ma też naliczeń... Ale Richard się postarał i dzisiaj zyskaliśmy aż 67%! To oznacza, że od początku trwania programu zarobiliśmy 250%! 250% w pół roku! (mieliśmy też taki wynik w marcu, ale trochę musiało minąć, aby odbić się od spadków) Ja niestety czasami wychodziłem kapitałem z Compound Funda i inwestowałem gdzie indziej, ale ogólnie zarobiłem na ten moment "marne" 36% - czasem warto trwać do końca, bez względy na upadki Przy okazji zarobienia 36%, na moim koncie pojawiło się równiutko (prawie ) 100$ (dokładnie to 100.05916$) Nic mi nie pozostaje innego, jak czekać na start Banana Fund i jakąś grubszą inwestycję Post jest czysto informacyjny, a nie żeby nałapać refów - Richard nie dodaje zbyt często aktualizacji na Compound Fund, więc nie udzielam się w temacie, ani nie promuję programu (poza moją sygnaturą, ale jak nie mam co na niej wkleić, to niech będzie już to) RE: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - abrzyski88 - 20-05-2016 19:36 Jest znana może bliżej określona data startu bananka? Bo przymierzałem się do inwestycji w compoundfund ale wyszła informacja o bananafund jednak do tej pory cicho o tym było. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka RE: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - olekn1 - 20-05-2016 19:57 (20-05-2016 19:36)abrzyski88 napisał(a): Jest znana może bliżej określona data startu bananka? Bo przymierzałem się do inwestycji w compoundfund ale wyszła informacja o bananafund jednak do tej pory cicho o tym było. We wrześniu najwcześniej Polecam śledzić profil Richarda: https://www.facebook.com/jo.cook.9678?fref=ufi Banana Fund ma być czymś wielkim, większym niż MTV i PV w czasach swojej świetności, będzie się opierał o realne biznesy, z kolei w Compound Fund, Richard inwestuje sobie w kryptowaluty i dzieli się zyskami RE: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - abrzyski88 - 20-05-2016 20:10 No właśnie słyszałem że ma to być ciekawy biznesik jednak nie śledziłem informacji o tym na bieżąco. To pozostaje czekać i zbierać diengi [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Dzięki za info i profil [WHITE SMILING FACE] Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - Hybrid1990 - 30-03-2018 12:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |