![]() |
Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej (/Temat-Earnsub-pl-Innowacja-w-premium-sms-Viral-fb-refferal-locker-skracacz-i-wiecej-115870) |
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Dante_/ - 14-06-2015 23:29 Mam dwa pytanie, więc : 1. Będą w przyszłości suby - odnowienia? Bo raczej teraz ich nie ma. 2.Czy będą programy na świat? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Lotheo - 14-06-2015 23:56 Kiedy można spodziewać się iframe streama? ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - .::Nicko::. - 15-06-2015 10:12 Serwis ciekawy aż sam go przetestuje! Mam takie pytania tylko: * Minimum do wypłaty? * Zwiększacie stawki? * Kiedy mniej więcej będzie możliwość wypłat PayPal? * Czas wypłaty będziecie skracać do np. tygodnia? Oczywiście w dalszej części życia strony. * Wprowadzicie takie programy jak, fejs podglądacz / różnego typu konkursy ? Powodzenia ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 15-06-2015 11:20 (14-06-2015 23:29)Dante_/ napisał(a): Mam dwa pytanie, więc : 1. Będą suby w wakacje wprowadzone, czy z odnowieniami to jeszcze nie wiemy. 2. Tak, lecz to w przyszłości. (14-06-2015 23:56)Lotheo napisał(a): Kiedy można spodziewać się iframe streama? Napisałem PW. (15-06-2015 10:12).::Nicko::. napisał(a): Serwis ciekawy aż sam go przetestuje! * 50zł * Tak, zależy to od Twoich zarobków * Postaramy się w wakacje wprowadzić * Tak. Teraz nawet próbujemy dla Was załatwić szybkie wypłaty, zobaczymy co z tego wyjdzie. * Jest fejshacker, będziemy go powoli edytować na fejs podglądacz. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 15-06-2015 23:07 Zmieniliśmy wygląd reklamy do virala. Jak się podoba? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - milosz998 - 16-06-2015 08:22 Nie testowałem was jeszcze, ale przyznam, weszliście w rynek "z buta". Bardzo ładnie. Obyście byli wypłacalni do końca moich dni ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - catzndogz - 16-06-2015 08:45 Nie polecam poświęcać zbyt wiele Czasu na viral, bo za kilka dni fb usuwa ta opcje ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - selfie - 16-06-2015 09:31 (16-06-2015 08:45)catzndogz napisał(a): Nie polecam poświęcać zbyt wiele Czasu na viral, bo za kilka dni fb usuwa ta opcje Gdybyś zadał sobie odrobinę trudu, zauważyłbyś że już był poruszany ten temat ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - catzndogz - 16-06-2015 09:36 (16-06-2015 09:31)selfie napisał(a):Kurde przeskoczylem drugi raz temat i nie rzuciło mi się w oczy nic. Mógłbyś podlinkowac(16-06-2015 08:45)catzndogz napisał(a): Nie polecam poświęcać zbyt wiele Czasu na viral, bo za kilka dni fb usuwa ta opcje ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 16-06-2015 10:22 (16-06-2015 08:45)catzndogz napisał(a): Nie polecam poświęcać zbyt wiele Czasu na viral, bo za kilka dni fb usuwa ta opcje Co dokładnie usuwa? Posiadamy drugi viral, wystarczy będzie go potestować i wdrożyć ![]() |