[DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. (/Temat-DownloadFree-Viral-bez-aplikacji-fb-115208) |
RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Raster96 - 17-06-2015 12:05 Wątpię, żeby dużo wejść wpadało dzięki viralowi, na następny dzień bez virala na samym spamie również miałem powyżej 500 UV. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - geata92 - 17-06-2015 12:40 Uważajcie na ten skrypt. Dzisiaj znalałem ciekawy pliczek na serwerze "f6bfbf0e.zip" (folder fonts), w środku skopiowana strona z podmienionymi linkami. Być może złapałem jakiś inny syf, ale to co piszę @tomtom99 daje do myślenia (15-06-2015 18:36)tomtom99 napisał(a): Lol, co za typ, na co komu ruch, ty tak poważnie? No na to, że przejmie go na swoje strony i z twojego ruchu zrobi hajs, ja tego nie używałem, kumpel użył i był problem, wystarczy raz użyć skrypt i już odpowiednia osoba wie pod jaką domeną macie skrypt, następnie dzięki niespodziance w folderze fonts, przekieruje ruch na swój viral... RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Kerehan - 17-06-2015 14:44 Wywalcie wgl ten folder fonts, on jest do niczego tam potrzebny... i skrypt pobierzcie i władujcie na swoją stronę i będzie git. Pozdro RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Mati435 - 17-06-2015 23:53 Mógłby ktoś doświadczony w sprawie z viralami oddać głos w tej sprawie?. Mój staż nie pozwala na to przydałaby się opinia na temat "podmieniania linków" jakiejś osobie o dużym doświadczeniu i stażu bo te "Liczba postów: 64", "Liczba postów: 4". Jakoś mnie nie przekonują może to po prostu konkurencja?. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - selfie - 18-06-2015 00:01 (17-06-2015 23:53)Mati435 napisał(a): Mógłby ktoś doświadczony w sprawie z viralami oddać głos w tej sprawie?. I tak za niedługo ten skrypt przestanie działać więc raczej już nie ma sensu. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Mati435 - 18-06-2015 00:20 (18-06-2015 00:01)selfie napisał(a):(17-06-2015 23:53)Mati435 napisał(a): Mógłby ktoś doświadczony w sprawie z viralami oddać głos w tej sprawie?. A to czemu, znowu coś nowego nasz face szykuje?. Z tego co pamiętam ostatnio było coś na temat aktualizacji apek. Tak w ogóle to nie wiem czemu ale wklejając adres mojej strony do późniejszego skopiowania wyświetla się zamiast obrazku strony wielki X, testowałeś tego virala wiesz jak to poprawić?. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Pasza dla konia - 18-06-2015 00:23 Po prostu facebook bodajże 23 czerwca wyłącza opcje poleć, przez co automatycznie myk z dwukrotnym kliknięciem nie będzie działał. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Mati435 - 18-06-2015 00:35 (18-06-2015 00:23)Pasza dla konia napisał(a): Po prostu facebook bodajże 23 czerwca wyłącza opcje poleć, przez co automatycznie myk z dwukrotnym kliknięciem nie będzie działał. Dzięki za info nie zarabiam przez fejsa nie interesuje się tym. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Liromir - 18-06-2015 00:51 UWAGA Jako iż zaciekawiły mnie wpisy tutaj to postanowiłem to zbadać... W paczce zaimplementowany jest backdoor, a dokładniej plik .php w którym zawarty jest skrypt do zdalnego uploadowania/podmieniania plików na waszym serwerze. Zapewne linkowane biblioteki posiadają rownież skrypt, który pinguje z waszej domeny do CC 'matki'. Frajer który to wrzucił wbija na domene z której idą pingi - otwiera felerny .php i podmienia index.html z waszym. plik znajduje się w: \fonts\fonts\jquery.php pobrane pliki zabezpieczyłem do ew. dalszego postępowania karnego, gdyż: Cytat:Art. 267. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Raster96 - 18-06-2015 00:55 (16-06-2015 23:51)Raster96 napisał(a): To może być prawda, używałem tego virala przez jeden weekend, miałem powyżej 500 uv i 0 leadów, gdzie zawsze przy takiej ilości mam minimum 6. Jakoś nie wierzę, że miałem aż takiego pecha.@[Liromir] Miałem rację, czy jeśli podmieniłby link, to nie naliczałoby nawet UV? |