TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO (/Temat-TreePay-pl-Profesjonalna-i-Innowacyjna-Platforma-Programow-Partnerskich-Sprawdz-TO-108529) |
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - linoskoczek - 23-02-2015 19:18 Nie działa usuwanie kodów. Rozmiar strony to żart? I to nie tylko tej. Sam panel już muli w przeglądarce od tych grafik... Nie możecie zrobić systemu automatycznie rozpoznającego operatora sieci? Kto ponosi ewentualną odpowiedzialność prawną za stosowanie pustej oferty? RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 23-02-2015 20:05 (23-02-2015 19:18)linoskoczek napisał(a): Nie działa usuwanie kodów. Usuwanie jakich kodów nie działa? (23-02-2015 19:18)linoskoczek napisał(a): Nie możecie zrobić systemu automatycznie rozpoznającego operatora sieci? Automatyczne rozpoznawanie operatora nie może być w 100% skuteczne bez dostępu do baz danych wszystkich operatorów. Szczególnie dotyczy to świeżo przeniesionych numerów. Uznaliśmy, że bezpieczniej jest pozostawić wybór. (23-02-2015 19:18)linoskoczek napisał(a): Kto ponosi ewentualną odpowiedzialność prawną za stosowanie pustej oferty? Partner ponosi odpowiedzialność za zawartość swojej strony. My odpowiadamy za zawartość naszej - czyli iframe. Najlepiej podesłać nam propozycję przed jej opublikowaniem dla pewności. RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - linoskoczek - 23-02-2015 20:15 (23-02-2015 20:05)treepay.pl napisał(a): Usuwanie jakich kodów nie działa? Tych: Kliknięcie OK nic nie robi. Tak, tło strony nie wyświetla się dlatego, że zajmuje prawie 2MB (choć to i tak lepsze niż ten screen z wyżej, bo za te już za którymś razem się ładuje w całości). Uwierzcie, nikt póki nie potrzebuje grafiki w rozdzielczości większej niż Full HD. Sugeruję wprowadzenie zmian, bo będą przez to straty w konwersji, a zoptymalizowanie grafik nie jest trudne. (23-02-2015 20:05)treepay.pl napisał(a): Partner ponosi odpowiedzialność za zawartość swojej strony. My odpowiadamy za zawartość naszej - czyli iframe. Wysłałem do Ciebie wiadomość prywatną. Jak możesz to sprawdź czy wszystko pasuje. RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 23-02-2015 20:27 Problem z kodem poprawiony. Proszę odświeżyć stronę wraz z cache'em. RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - ebonkyz - 24-02-2015 15:09 Według mnie przydałoby się jakoś player zmienić - jak widać po screenach typu 1 lead/1000 wejść :/ RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - SethTroxler - 24-02-2015 15:24 Dziwne, że po wycięciu playera z innego programu konkurencji i wstawienie go na tą samą stronę leady zaczęły się sypać jak głupie. Wysłane z mojego MI 3W RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - linoskoczek - 24-02-2015 22:44 Matematycy Tu powinno być 96. Wizyty w pustej ofercie nie są zliczane (cały czas wyświetla się 0). Btw, podoba mi się bajer z powiadomieniami: Mała rzecz a cieszy RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 24-02-2015 22:57 (24-02-2015 22:44)linoskoczek napisał(a): Matematycy Tu powinno być 96. Wartości są wyliczane wg pewnego wzoru - nie ma to nic wspólnego z pełnymi dobami, dlatego też podajemy czas w godzinach (24-02-2015 22:44)linoskoczek napisał(a): Wizyty w pustej ofercie nie są zliczane (cały czas wyświetla się 0). Poprawione. Proszę sprawdzić teraz (24-02-2015 22:44)linoskoczek napisał(a): Btw, podoba mi się bajer z powiadomieniami: Dziękujemy Bajerów jest więcej - trzeba je tylko odkryć tip: questy RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - linoskoczek - 25-02-2015 00:12 Program "Pobierz plik" jakiś niedorobiony jest. Na przeglądarkach elementy szaleją i scrollowanie nie działa. W doładowaniu "Z nami zyskuje jednorazowy". Czcionka też nie obsługuje polskich znaków. No i jak szedłem i szedłem w dół to aż mi przeglądarkę wyłączyło RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - sheko12 - 25-02-2015 00:53 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej. Strona to aktualizacji |