![]() |
Wasze sposoby na PTZ ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Wasze sposoby na PTZ ! (/Temat-Wasze-sposoby-na-PTZ-105) |
RE: Wasze sposoby na PTZ ! - joke16 - 16-02-2010 23:54 W tibi to nie bardzo, próbowałem, debile myślą że tam są keylogery ![]() ipt. itd. W sumie jakby ktoś do mnie napisał np. na nk że chce mnie zaprosić to ani bym tego nie czytał, bo 98% takich stron to scam... RE: Wasze sposoby na PTZ ! - Przemcioslaw - 17-02-2010 08:22 (15-02-2010 14:55)Daminn napisał(a):(14-02-2010 15:36)Daminn napisał(a): A czy taki patent przejdzie? Przejdzie, ale bez przesady, jeśli np. kilkunastu takich "wymyślonych" użytkowników nie bedzie aktywnych, mogą zacząć węszyć. Kilka kont to żaden problem, pod warunkiem, że każde będzie miało inne ip i w miarę realne dane. RE: Wasze sposoby na PTZ ! - lukasz1214 - 17-02-2010 14:33 Chlopaki a jesli powiem moim znajomym zeby sie rejestroali a oni wlasnej woli niebeda chcieli wchodzic na konto to dostane bana czy nie dane sa realen i wszystko ![]() RE: Wasze sposoby na PTZ ! - Kilol - 17-02-2010 17:53 Bana nie dostaniesz. ![]() RE: Wasze sposoby na PTZ ! - dandx1994 - 17-02-2010 22:19 Ej a jak się zrobi tak że się pozaprasza kogoś, kto ma z 5 maili, i z nich wszystkich on się porejestruje to może być ban lub niewysłanie przedmiotu? RE: Wasze sposoby na PTZ ! - Kilol - 17-02-2010 22:40 Nie, raczej nie powinno być, bo to nie twój adres IP. Problemy mogłaby mieć ta osoba, która zaakceptowała te 5 zaproszeń. RE: Wasze sposoby na PTZ ! - dandx1994 - 17-02-2010 23:33 Ale ta osoba nie zamierza grać na lockerz więc luuuuz ![]() Nawet gdyby z tego adresu Ip założono z 20 kont to też by się nie czepiali? Mam jeszcze jedno pytanie... Na forum czytałem o tym że w lutym ceny mają podrożeć x4 To prawda? Jeżeli tak to ta podwyżka już była (czy obecne ceny są cenami po podwyżce) czy dopiero będzie? RE: Wasze sposoby na PTZ ! - Kilol - 18-02-2010 00:02 20 kont, to przesada. ![]() Ceny w nowej wersji Lockerz mają podrożeć nawet 7-8 razy, ale będziesz dużo więcej sposobów na zdobywanie PTZ. Podwyżka dopiero nastąpi w nowej wersji Lockerz. Pisali, że nowa wersja wystartuje w Lutym, ale będzie to zapewne dopiero w Marcu. Jak na razie ceny są takie same. RE: Wasze sposoby na PTZ ! - jewgi - 18-02-2010 00:57 hmm wiecie może jak to wygląda z tymi grami za które są punkty, bo była jedna na start i więcej nie będzie ?? RE: Wasze sposoby na PTZ ! - Daminn - 18-02-2010 17:38 To nie temat od tego. (17-02-2010 22:19)dandx1994 napisał(a): Ej a jak się zrobi tak że się pozaprasza kogoś, kto ma z 5 maili, i z nich wszystkich on się porejestruje to może być ban lub niewysłanie przedmiotu? Przed chwilą pomyślałem o tym samym. W sumie nie wiesz, że te kilka emaili są tej samej osoby. Wydaje mi się ze nie powinni się za to czepiać zapraszającego. Sam myślę jeszcze nad tym sposobem i raczej zaryzykuje. U kumpla zarejestruje te 5 kont w odstępach czasowych. Będę się na nie co jakiś czas logował. Bo może być tak, że on chciał "przechytrzyć" lockerz i mieć 5 kont. Jednak pamiętajcie cwaniactwo nie popłaca;] |