Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. (/Temat-Dziennik-dwoch-zapalonych-do-pracy-przyjaciol-103718) |
RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kociamber - 13-01-2015 21:59 (13-01-2015 21:05)4funsecond napisał(a): Leady akceptuje komputer, jeśli wszystkie wymagania są spełnione. Chodzi mi o to że gdy zlecisz wypłatę z serwisu Gameflow to moga zacząć się problemy bo sprawdziają z jakiej strony były wejścia w link i jeśli zachęcałeś ludzi do zarejstrowania tekstem typu "fajna giera wchodzcie i rejestrujcie się bo warto" albo pomóż mi i zarejestruj się z refa" to nie wypłacą Ci kasy. Bardzo często nie wypłacają bo ludzie ich linki skracają skracaczami które u nich są niedozwolone(nawet te darmowe). Jak dałeś link rejestrując program do swojego fanpage, którego już nie ma to też są nikłe szanse, że ci wypłaca. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 22:06 Musisz się dowiedzieć bo na leadmore też generujesz rachunek i na innych subach ale dostajesz wypłatę z podatkiem tak jak by już, nic Ci tam nie ucinają, więc śmiem twierdzić że jednak to jest Twoja indywidualna sprawa. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kociamber - 13-01-2015 22:13 tak, generujesz rachunek żebyś po prostu miał się łatwiej rozliczyć. Oczywiście że każdy dochód oni rozliczają z US i każdemu użytkownikowy wystawiają rachunek "za pracę", więc US dostaje od Gameflowa że u nich pracowałeś ale to już sprawa urzędnika sprawdzającego ten twój rachunek zależy czy się do ciebie przyczepi i czy bedzie chciał ci narobić problemów. Ja już się nauczyłem rozliczać z US i jednak polecam z nimi nie zadzierać bo przekonałem się na własnej skórze RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 22:16 Nie spotkałem się jeszcze z jakimś urzędnikiem który nie chciałby Ci narobić koło dupy. Zwłaszcza ze skarbówki RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 22:27 No to słabo.. Ile procent musze oddać US? RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kociamber - 13-01-2015 22:28 Taak, ja też miałem problem z US ale skończyło się dobrze bo tylko stertą papierów w domu i lataniem po urzędach i służbach celnych przez miesiąc. A ojciec bodajże za 18groszy na jakiejś fakturze dostał 5tysięcy kary więc to hamki RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - broofie - 13-01-2015 22:29 Nic albo 18%. To samo tyczy sie zarobkow z PPA, subow i wszystkiego innego jesli cos wyplacales. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 22:31 Obok mnie mieszka baba co pracuje w US i chciała mnie podpierdol** że niby podatku za psy nie płacę hehe A dlaczego? bo niby słyszała w mieszkaniu swoim jak u mnie psy z wersalki zeskakują i jak chodzą po panelach. Psy prawie 40 kg jeden to mogła słyszeć ale chyba są bardziej jebnię** sąsiedzi i poważniejsze sprawy niż psy chodzące po mieszkaniu Strasznie przyjeba** baba. Kiedyś pierwszy i ostatni raz skoczyłem z mordą na nią i zamknęła chape. Tylko szkoda że zapomniała jak nie raz o 2-3 w nocy ze swoim gachem darła chape Teraz mam 2 lata spokoju już Sry za offtop ale urzędnicy ze skarbówki to kur*y RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 22:37 Czyli sposób jeden - przyjść do jakiegoś kolesia z US wykrzyczeć mu że jest lujem i że zabije jego rodzinę i będzie spokój Przy okazji przenoszę się na funhub, tam robią to chyba za mnie. (?) RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kariolmax - 13-01-2015 22:38 @4funsecond - rachunek może wystawiać tylko osoba pełnoletnia jakby co |