NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! (/Temat-NetCashRevenue-com-PPI-monetyzuj-ruch-media-i-download-100201) |
RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - 4Colors - 27-03-2015 16:24 (27-03-2015 15:34)tribler napisał(a): Ktoś się wypowie na temat tych 25 centów ? Na NCR nie ma stałych stawek. Gdy testowałem serwis ( mój ruch - głównie pod Polskę ) to leady wahały się w okolicach 1-7 centów - w większości 2,3 centy. RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - tribler - 27-03-2015 16:41 Kurcze... No trochę smutne, nastawiałem się na $1.50 lub $2, a tutaj 25 centów... RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - 4Colors - 27-03-2015 17:13 (27-03-2015 16:41)tribler napisał(a): Kurcze... No trochę smutne, nastawiałem się na $1.50 lub $2, a tutaj 25 centów... Maksymalną stawkę za leada naprawdę ciężko zgarnąć. (27-03-2015 16:41)tribler napisał(a): Kurcze... No trochę smutne, nastawiałem się na $1.50 lub $2, a tutaj 25 centów... Maksymalną stawkę za leada naprawdę ciężko zgarnąć. RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - sqmany - 28-03-2015 14:57 @[NetCashRevenue] Wczoraj przeniosłem się z PIB do NCR, czyli do was. Na PPI już bardziej poważiej zarabiam od 4 dni(wliczając ten dzień), zarobki po przeniesieniu z PIB do NCR wzrosły prawie 10 razy, a więc jestem bardzo zadowolony, wiem ,że to nie do końca spowodowane waszym serwisem, ale też tym ,że przy przenoszeniu dopracowałem niszę, na razie zarabiam tylko na 1 niszy, cały czas testuje i napotkałem pewien problem który za pewne nie dotyczy jedynie mnie, po wejściu w bezpośredni link do pobierania zamiast installka która w archiwum rar się powinna pobrać(swoja drogą dobry trick, na pibie pobiera się sama installka nie w rarze ,a przez to jakimś cudem google blokuje pobieranie tego i wyskakuje ,żę plik jest zainfekowany, u was tego problem nie ma), nie pobiera się nic, a wyskakuje ,że połączenie zostało zresetowane w chromie, w firefoxie podobnie, próbowałem jescze raz wygenerować link, z nadzieją ,że to pomoże, bo miałem tak samo wczoraj i wygenerowanie nowego linku pomogło ,ale niestety teraz to nie pomogło, niby komuś tam udaje się wchodzić, ale wejścia diametralnie spadły, a więc domyślam się ,że nielicznym udaje się pobrać. Wyjaśnicie o co chodzi i naprawicie to? Nie chcę zrezygnować z PPI ,bo uważam ,że to miły dodatek. RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - NetCashRevenue - 28-03-2015 15:36 (27-03-2015 15:34)tribler napisał(a): Ktoś się wypowie na temat tych 25 centów ? W innych sieciach ze stałą stawką po prostu nie zliczyło by Ci leada. Zamiast 25 centów miałbyś 0 centów. Czasami zdarzają się takie stawki, jeśli użytkownik zainstaluje samego toolbara na przykład. Co do powyższego postu, proszę o kontakt PW. RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - sqmany - 28-03-2015 15:56 @[NetCashRevenue] Macie zapchaną skrzynkę PW, więc odpowiadam tutaj : Cytat:Nie działa tu jak i na głównej stronie. RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - 4Colors - 28-03-2015 16:02 Czyli u Was zalicza wszystkie leady? Ja nadal nie rozumiem, bo na PIB mam 2 razy więcej leadów :o RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - sqmany - 28-03-2015 16:25 @[4Colors] Jakim cudem? A próbowałaś sam pobrać od nich installkę? RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - NetCashRevenue - 28-03-2015 16:48 sqmany, usuń proszę PW, bo masz też zapchaną skrzynkę 4Colors a ile ruchu? RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download! - sqmany - 28-03-2015 16:54 @[NetCashRevenue] Już usunięte. |