RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - HEI$ENBERG - 14-07-2017 16:53
(14-07-2017 13:15)Dante_/ napisał(a): (14-07-2017 13:13)wydra87 napisał(a): (14-07-2017 12:00)Dante_/ napisał(a): @[Leadmore] Tak wgl to zauważyłem, że na programach pod FB nie da się ustawić drugiego programu, ale miałem ustawiony drugi program przed wyłączeniem tych programów ( mam pokazane, że drugi program jest ), więc moje pytanie brzmi czy przekierowanie na drugi program będzie działać?
Mi wchodzi - mialem ustawiony lokalizator i działa na pewno bo wpadł lead z niego
Czyli stare ustawienie drugiego programu działa, dzięki.
Działa działa, mi też wpadło.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 14-07-2017 17:53
@[Leadmore] to teraz jeszcze jakaś loteria na weekend, albo konkursik i będzie jak po staremu
A napiłbym się energetyka LM co by energii dodał do pracy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - shf - 15-07-2017 23:23
To spamowanie po grupach na FB jeszcze działa XD ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 18-07-2017 09:59
Mam pytanie do osób używających kont FB - zdarzyło się Wam może tak, że podczas robienia weryfikacji telefonicznej wpisaliście numer telefonu przyszedł kod sms i po wpisaniu kodu cała akcja nie chce przejść dalej? Tak jakby nie chciało się załadować. Nie pojawia się żaden komunikat. Przy okazji zna ktoś inne strony niż textnow gdzie można stworzyć wirtualny nr tel?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rcielak - 18-07-2017 12:48
@[wydra87], ja tak mam od tygodnia... Co prawda weryfikacja polskim numerem przechodzi na telefonie, ale jak próbuje zmienić numer "polski" na zagraniczny to wylogowuje mnie z fb...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - piotrekprorok - 18-07-2017 14:22
@up, mam dokładnie ten sam problem. Zawsze bez problemu robione były telefoniczne a od 2 dni bodajże nie mogę nic zdziałać
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suzuki69 - 18-07-2017 18:30
Przez BlueStacks'a nie występuje ten problem albo po prostu z poziomu telefonu apke fb odpalić i wklepać dane do logowania i przechodzi przez weryfikację nr tel bo z poziomu przeglądarki po wpisaniu kodu i naciśnięciu dalej nic się nie dzieje ;-) pzdr mam nadzieje że pomogłem
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mysc - 18-07-2017 18:39
W takiej syt. wystarczy w przeglądarce dopisać do adresu "m" - "m.facebook.com" - i wszystko będzie działało
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rcielak - 18-07-2017 22:36
No wlasnie nie dziala, bo jak na telefonie czy apce zmieniam prefix z PL na inny to mnie znowu przenosi do strony logowania. Numer PL spokojnie przechodzi.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 20-07-2017 09:45
@[Leadmore] może jakaś loteria na weekend?
|