RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-11-2014 14:03
(18-11-2014 00:07)Duxone00 napisał(a): (17-11-2014 18:51)Bolt napisał(a): Mogliście wspaniałomyślnie dodać że wchodząc ten link cudownie udostępni się na naszej tablicy promując jakiegoś idiotę, tak więc nie wchodzić
tak działają viralki niestety, tyle że po zamknięciu tej reklamy na moim fb nic się nie udostępniło chociaż byłem zalogowany...
Jeżeli u dołu strony mamy stopkę z regulaminem to czy w opcjach na firesubie nie dało by rady umieścić opcji włączenia / wyłączenia (na własną odpowiedzialność)
powyższej informacji którą wstawiłem w screenie ?
Działało by to w ten sposób iż osoby które dezaktywują to info biorą wszystko na swoją d**e a te które nie chcą brać konsekwencji na siebie mieli by sobie to nadal włączone....
Sam wczoraj sprawdzałem jak to jest z tą konwersją i faktycznie poszła o 50% w dół. przeważnie jak promowałem trzymała poziom +3%
wczoraj bodajże nawet nie osiągnąłem połowy tego (1,5%)
przy lekko ponad 2k uv ... (dokładnie nie mogę nawet podać w obecnej chwili bo nie mogę się zalogować na konto)
Takie informacje są tylko przy konkursach, których i tak nie możesz edytować w żaden sposób więc dlaczego chciałbyś usuwać informacje, która widnieje na naszej a nie twojej stronie?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 18-11-2014 14:37
Jezeli macie problemy z logowaniem tryb prywatny zawsze wam pomoze
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piotrekprorok - 18-11-2014 15:32
I taką konwersję to ja lubię
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Mauorycy - 18-11-2014 15:45
(18-11-2014 15:32)piotrekprorok napisał(a): I taką konwersję to ja lubię
Jakieś ograniczone grono odbiorców?
Zawsze zastanawiam się, co stoi na przeszkodzie zwiększenia ruchu X krotnie...tak, aby konwersja pozostała na tym samym poziomie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bolt - 18-11-2014 16:41
U mnie wręcz przeciwnie, ostatnie dni tylko rosną zarobki, trochę po części to dzięki większej ilości UV ale konwersja nie spadła a nawet wzrosła
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 18-11-2014 20:16
Ja też w sumie nie narzekam. Co z tymi nowymi programami? Listopad miał "OBFITOWAĆ" w nowe programy, a tu niecałe 2 tygodnie do końca miesiąca,a wieści brak, oprócz skrinów.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 18-11-2014 21:19
To jeszcze całe dwa tygodnie FC nam się trochę przedłużyło, ale spokojnie, pierwsze programy są już w trakcie wprowadzania, kilka dni i powinny wchodzić, wtedy pokażemy kolejne w kolejce.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 19-11-2014 08:35
Znowu na jedno kopyto robione tylko tekst pozmieniany ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 19-11-2014 13:30
Dokładnie, taka rewolucja miała być a poświęcacie na to tylko 2 tygodnie?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 20-11-2014 01:04
nie poświęcamy dwóch tygodni tylko przesunęło się o 2 tygodnie, a to lekka różnica Cierpliwości
|