RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 17-11-2014 14:22
No właśnie to jest sprawa was wszystkich bo to przez takich jak on, którzy chowają regulamin trzeba wdrażać nowe sposoby o informowaniu bo ludzie składają miliony reklamacji.
edit. to nie nasza oferta: http://tablica-ogloszenia.pl/ross/ ktoś jedynie skopiował nasze okienko do wpisania. Jakby to było nasze to od razu byłby ban...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Danny - 17-11-2014 18:20
(17-11-2014 14:22)Kiljan napisał(a): No właśnie to jest sprawa was wszystkich bo to przez takich jak on, którzy chowają regulamin trzeba wdrażać nowe sposoby o informowaniu bo ludzie składają miliony reklamacji.
edit. to nie nasza oferta: http://tablica-ogloszenia.pl/ross/ ktoś jedynie skopiował nasze okienko do wpisania. Jakby to było nasze to od razu byłby ban...
Gość może "od tak sobie" pisać, że wykorzystuje technologię Google?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 17-11-2014 18:32
Myślisz, że Google ścigałoby jakiegoś tam Polaczka, za jakąś tam stroniczkę, na której napisał, że "wykorzystuje technologie Google"?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bolt - 17-11-2014 18:51
Mogliście wspaniałomyślnie dodać że wchodząc ten link cudownie udostępni się na naszej tablicy promując jakiegoś idiotę, tak więc nie wchodzić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 18-11-2014 00:07
(17-11-2014 18:51)Bolt napisał(a): Mogliście wspaniałomyślnie dodać że wchodząc ten link cudownie udostępni się na naszej tablicy promując jakiegoś idiotę, tak więc nie wchodzić
tak działają viralki niestety, tyle że po zamknięciu tej reklamy na moim fb nic się nie udostępniło chociaż byłem zalogowany...
Jeżeli u dołu strony mamy stopkę z regulaminem to czy w opcjach na firesubie nie dało by rady umieścić opcji włączenia / wyłączenia (na własną odpowiedzialność)
powyższej informacji którą wstawiłem w screenie ?
Działało by to w ten sposób iż osoby które dezaktywują to info biorą wszystko na swoją d**e a te które nie chcą brać konsekwencji na siebie mieli by sobie to nadal włączone....
Sam wczoraj sprawdzałem jak to jest z tą konwersją i faktycznie poszła o 50% w dół. przeważnie jak promowałem trzymała poziom +3%
wczoraj bodajże nawet nie osiągnąłem połowy tego (1,5%)
przy lekko ponad 2k uv ... (dokładnie nie mogę nawet podać w obecnej chwili bo nie mogę się zalogować na konto)
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - krywdzik - 18-11-2014 07:13
możecie się normalnie zalogować w programie ? U mnie jest problem. Daję logowanie, muli i nic się nie dzieje :/ Też tak macie czy u mnie się coś skopało ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 18-11-2014 07:45
(18-11-2014 07:13)krywdzik napisał(a): możecie się normalnie zalogować w programie ? U mnie jest problem. Daję logowanie, muli i nic się nie dzieje :/ Też tak macie czy u mnie się coś skopało ?
mam to samo od wczoraj, kasowanie cookis i ogólnie wszystkiego nie pomaga, na świeżej nowo zainstalowanej przeglądarce nie idzie, na telefonie też nie da rady
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - matuss2 - 18-11-2014 08:37
Do FireCPA też się nie da zalogować.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - widz12345 - 18-11-2014 09:07
Mam ten sam problem na Firesub - nie moge się zalogować.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 18-11-2014 10:29
Edit: już powinno być ok.
|