Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: ❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️ (/Temat-%E2%9D%A4%EF%B8%8Fmahuzz-ROZDZIAL-7%E2%9D%A4%EF%B8%8F-131570)

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - twardy - 03-07-2021 15:40

Czesc, bardzo fajny dziennik, bede obserwowal. Jestem nowy, dasz niszke?

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - mahuzz - 03-07-2021 22:15

(03-07-2021 15:40)twardy napisał(a):  Czesc, bardzo fajny dziennik, bede obserwowal. Jestem nowy, dasz niszke?
dzieki ziom, kazdy kiedyś zaczynałSmile nie podam niszy bo się cykam. pozdrawiam

zbanowac @[twardy] ‚ego

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - mahuzz - 12-07-2021 10:11

12.07.2021

Siemano. Co mogę powiedzieć Big Grin Projekt nr 3 wciąż w lekkiej rozsypce, jeszcze trochę pracy nas czeka aż dojdzie do jakiejkolwiej promocji.

Projekt nr 1 daje radę. Wszystko wskazuje na to, że zarobki z dnia na dzień będą rosnąć (a właściwie już widać różnicę).
Projekt nr 2 daje radę, trochę słabiej, ale tutaj też są małe braki jeszcze więc w tym tygodniu będzie kminione żeby zwiększyć konwersje.

Rusza projekt nr 4!
Dziś chcę się tym zająć, bo pomysł jest mega prosty i niewiele będzie potrzebował, aby zaczął zarabiać.
Cel tu niezbyt wygórowany - gdyby zarabiał 100-150zł dziennie na czysto to myślę, że bajka Smile

Ostatni tydzień to...

~876,75zł na czysto

co daje w przeliczeniu dniówkę średnią na poziomie...

~125,25zł

To już jest ten jeden milestone Big Grin Mam nadzieję, że jak najszybciej do kolejnego - czyli średniej na poziomie ~200 plnów Smile

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - mahuzz - 12-07-2021 20:19

12.07.2021 part 2

Kolejny milestone Huh

Do tej pory jest dziś około ~200zł na czysto Rolleyes

keepin' the good times rollin' szampan

Rozkręcam się dopiero Big Grin

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - mahuzz - 14-07-2021 13:22

14.07.2021

Korzystam dziś z motywacji, bo nie zawsze taka jest Big Grin
Rusza projekt 4.

Podsumowując, nie wdając się w szczegóły czym są te projekty Smile - może kiedyś o tym opowiem

Projekt 1 - największe obroty, największy ruch. 3000zł zrobione, 6000zł w drodze. Krótko mówiąc, jakby ten projekt robił 6000zł miesięcznie PASYWNIE - będzie git Smile W dłuższej perspektywie myślę, że do 10k uda się go doczołgać.
Projekt 2 - perełka na którą poszło mnóstwo wysiłku i czasu Big Grin Tutaj minimum to 4000zł per miesiąc. Jeszcze w tym roku Smile
Projekt 3 - dalej niedokończony, bo dużo drobnostek wychodzi. Pracujemy dalej Smile Myślę, że też te 4000zł miesięcznie to minimum.
Projekt 4 - rozpoczęty. Tutaj pójdzie szybciej myślę Smile Cele dniówek: 50zł, 100zł, 200zł. Czyli analogicznie 1500zł miesięcznie, 3000zł miesięcznie, 6000zł miesięcznie. Chociaż nie wiem, czy potencjał na 6k jest, no ale zobaczymy Smile

Przy dobrych wiatrach, do końca roku powinienem mieć z tych projektów ponad 20k PLN miesięcznie NA CZYSTO (czyli po odliczeniu wszystkich kosztów, etc.). Na dodatek pasywnie, bo - jak pisałem - mam swoje sposoby na ogarnianie całej reszty Smile

Strzałeczka!

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - Surimi - 14-07-2021 15:55

Ładnie Panie Mahuzz, jesteś kozak Wink

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - fusek - 14-07-2021 20:06

a to adsense? sprzedaz? cpa? Wink

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - mahuzz - 14-07-2021 20:52

(14-07-2021 20:06)fusek napisał(a):  a to adsense? sprzedaz? cpa? Wink

Szczerze mówiąc, ani grosza w swoim życiu nie zarobiłem na adsense Big Grin
CPA, szczególnie tego które jest znane na polskich forach - czyli content lockingu - nie ruszam już od lat.
Wszystko to moje projekty, sprzedaż, ale nie wszystko chyba można podciągnąć pod e-commerce. Myślę, że przy podsumowaniu rozdziału powiem to i owo o tych projektach - może nie konkretnie jakie to produkty, ale z jakiej kategorii.

A teraz - po 12h pracy i godzince przerwy - wracam znów do pracy Smile Być może będzie update jutro wieczór.

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - itmaster - 15-07-2021 08:33

A na afiliacji również zarabiasz?

RE: ✔️mahuzz - ROZDZIAŁ 5✔️ Reaktywacja jednego z najdłuższych dzienników na forum❤️ - Solando - 17-07-2021 10:55

(14-07-2021 20:52)mahuzz napisał(a):  
(14-07-2021 20:06)fusek napisał(a):  a to adsense? sprzedaz? cpa? Wink

Myślę, że przy podsumowaniu rozdziału powiem to i owo o tych projektach - może nie konkretnie jakie to produkty, ale z jakiej kategorii.

Jeśli można wiedzieć, produkty cyfrowe czy fizyczne? Domyślam się że to pierwsze skoro mówisz o pasywnym dochodzieSmile