Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 28-10-2017 19:00

(28-10-2017 18:24)BATOREX napisał(a):  
(28-10-2017 15:10)Thinker napisał(a):  A co ona ma takiego wielkiego do rzeczy ? Smile Generalnie to sprawdzam, które linki biorą udział w programie i tylko takie promuje i nadal lipa.

XD
Weź pomyśl - co takiego zmienia ta prowizja, mimo tego że linki które PROMUJESZ biorą udział w programie...
Hmm, wybraź sobie że pracujesz w sklepie spożywczym i szef Ci mówi że za sprzedane jabłka dostaniesz 8 % prowizji!
A Ty co robisz? Oblepiasz sklep plakatami że masz zajebiaszcze jabłka a ludzie do niego wchodzą, lecz niektórzy stwierdzają że jednak nie mają ochoty na jabłka, więc wezmą chipsy, lub cokolwiek innego, które są za 2%.
Tak oto w ten sposób chciałbym obalić tezę "A co ona ma takiego wielkiego do rzeczy".

Dziękuję za wyjaśnienie. Wiedziałem, że chodzi o to, że za non-affilated mamy 2.1%, ale po prostu w zły sposób odebrałem słowa Zawadsona. Rolleyes

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 29-10-2017 08:59

Jak dlugo u Was srednio zamowienia sa w pendingu?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 29-10-2017 12:42

(29-10-2017 08:59)muniamus napisał(a):  Jak dlugo u Was srednio zamowienia sa w pendingu?

Opierając się na statystykach to zamówienia EDIT: z sierpnia nadal wiszą w powietrzu. 3 miesiące.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 29-10-2017 19:58

(29-10-2017 12:42)adik7276 napisał(a):  
(29-10-2017 08:59)muniamus napisał(a):  Jak dlugo u Was srednio zamowienia sa w pendingu?

Opierając się na statystykach to zamówienia EDIT: z sierpnia nadal wiszą w powietrzu. 3 miesiące.

Czyli od sierpnia wiszą jako "pending" tak?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 29-10-2017 21:32

(29-10-2017 19:58)muniamus napisał(a):  
(29-10-2017 12:42)adik7276 napisał(a):  

Czyli od sierpnia wiszą jako "pending" tak?

Różnie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Niektóre zamówienia są sprzed 5 miesięcy. Tak czy inaczej termin dwóch miesięcy na naliczenie prowizji jest raczej znacznie wydłużony w przypadku większości zamówień.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Piter Pit - 29-10-2017 22:28

SZUKAM DOŚWIADCZONEGO MENTORA DO TEGO PROGRAMU PARTNERSKIEGO

Witam.

Właśnie zacząłem nadrabiać zaległości z zarabiam.com dopiero co wracam do e-biznesu po kilkuletniej przerwie.
Interesuje mnie ten program tylko potrzebowałbym mentora który by mnie wprowadził w temat.
Czytać 138 stron też ciężko, aby wyłapać rzetelne informacje.

Nigdy konta tam nie miałem. Zatem za dobre wyjaśnienie założę z reflinka, a korci mnie żeby założyć już teraz ale w ciemno nie chce wbijać. Pomysł na generowanie ruchu mam, gdyż kilka pierwszych stron ocb z tym przeczytałem i kilka ostatnich.

Mentora chce który siedzi długo w tym temacie i ma potwierdzone zyski z programu. Początkującym mówię, nie, bo w razie wątpliwości wole dostać normalną odpowiedź. W temat chce wejść poważnie, mam do tego umiejętności i kapitał na rozkręcenie. Na początek interesuje mnie instruktaż przez PW, potem można siąść na maila czy nawet facebooka dla ułatwienia komunikacji.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 29-10-2017 23:20

(29-10-2017 22:28)Piter Pit napisał(a):  SZUKAM DOŚWIADCZONEGO MENTORA DO TEGO PROGRAMU PARTNERSKIEGO

Witam.

Właśnie zacząłem nadrabiać zaległości z zarabiam.com dopiero co wracam do e-biznesu po kilkuletniej przerwie.
Interesuje mnie ten program tylko potrzebowałbym mentora który by mnie wprowadził w temat.
Czytać 138 stron też ciężko, aby wyłapać rzetelne informacje.

Nigdy konta tam nie miałem. Zatem za dobre wyjaśnienie założę z reflinka, a korci mnie żeby założyć już teraz ale w ciemno nie chce wbijać. Pomysł na generowanie ruchu mam, gdyż kilka pierwszych stron ocb z tym przeczytałem i kilka ostatnich.

Mentora chce który siedzi długo w tym temacie i ma potwierdzone zyski z programu. Początkującym mówię, nie, bo w razie wątpliwości wole dostać normalną odpowiedź. W temat chce wejść poważnie, mam do tego umiejętności i kapitał na rozkręcenie. Na początek interesuje mnie instruktaż przez PW, potem można siąść na maila czy nawet facebooka dla ułatwienia komunikacji.

beka

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Piter Pit - 30-10-2017 00:32

Ciesze się, że Ci poprawiłem humor na wieczór.
Lekcja 1. Kultura pisania na forum wymaga, że jeśli odpisujesz od razu pod czyjmś postem to nie cytujesz tej osoby. Robisz syf. Wink
Niektórzy rozpoznają 'graczy' Wink i mam już zainteresowanie postem (poszły pw). Jak wszystko pójdzie po myśli to pogadamy za pół roku, a tymczasem się śmiej Wink ja lubie bawić ludzi, a potem pokazywać im stan konta Big Grin

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - patttson - 30-10-2017 09:28

Ty się nie ciesz wariacie za bardzo z wiadomości, bo ludzi którzy chcą na Tobie zarobić jest więcej od tych, którzy chcą pomoc, a jeśli jesteś takim doświadczonym graczem to powinieneś szukać pomocy u źródła a nie w ogólnodostępnym temacie, ale powodzenia ?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 30-10-2017 10:06

(30-10-2017 00:32)Piter Pit napisał(a):  Ciesze się, że Ci poprawiłem humor na wieczór.
Lekcja 1. Kultura pisania na forum wymaga, że jeśli odpisujesz od razu pod czyjmś postem to nie cytujesz tej osoby. Robisz syf. Wink
Niektórzy rozpoznają 'graczy' Wink i mam już zainteresowanie postem (poszły pw). Jak wszystko pójdzie po myśli to pogadamy za pół roku, a tymczasem się śmiej Wink ja lubie bawić ludzi, a potem pokazywać im stan konta Big Grin

Cytuję żebyś wiedział że piszę do Ciebie, 138 stron to aż tak dużo? Internet i to wystarczy żeby wyczytać jak się tworzy reflinki, jeżeli masz wiedzę i pieniądze to tylko droga do sukcesu xd
Jeszcze wymagania... udokumentowane zarobki mentora, no nieźle mnie ubawiłes to fakt.