RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rogrip - 12-11-2014 16:41
(12-11-2014 16:12)nesarions napisał(a): Może po to aby uniknąć czegoś takiego bo wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy ? Zarobił na tym owszem ładnie i pisałem już to , że ładni kosi. Wiekszość z was zazdrości takich zarobków ALE w sposób legalny a to już inna Bajka .
Niech będzie , że jego sprawa koniec dyskusji dziwi mnie tylko , że FS widzi i pozwala ale liczy się tylko kasa ^^
Ale o czym to człowieku gadasz??. Przecież to :
: nie należy do Androoo , on zarobił na firesub, a tam jest player z freebiz i downloader prawdopodobnie też, jeśli się nie mylę, ale skoro ty nie potrafisz odróżnić nawet takich rzeczy to nie dziwo że cię żal w dupie ściska jak widzisz takie wyniki w 3 dni , a sam przez 2 lata nie potrafisz tyle zarobić . Każdy kto ma choć trochę oleju w głowie wie w jaki sposób on to zrobił, a to że napisał " własna stronka + pusta oferta" , nie znaczy że tak jest . Ponad 90.000 trafficu w jeden dzień , to chyba mało która stronka na darmowym czy nie darmowych hostingu by wytrzymała taki napływ użytkowników i nawet jeśli to trzeba ten traffic sobie najpierw zorganizować .Użyj mózgu jeśli go jeszcze posiadasz a być może wpadniesz na to jak on to zrobił
Btw ale masz racje jeśli dalej będziesz zarówno ty jak wielu innych w gównie rzeźbić , to Androoo może mieć chwilowe problemy, bo oni pewnie też nie potrafią odróżnić jaki to serwis , ale jaki kraj tacy ludzie ." uprzejmie donoszę,aczkolwiek się brzydzę " Stało się już normalnością
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 12-11-2014 16:45
To nie o tym mowa wieć użyj mózgu synu.
Napisałem po fakcie a nie przed jak zostały już podjete kroki zreszta co ja bede tutaj pisać robi się spam masz coś to pisz PW.
Androoo juz nic nie pisze wybacz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 12-11-2014 16:55
Nie ma co robić? Musicie (szczególnie Ty nesarions) drążyć temat dotyczący mojego zarabiania? Zajmijcie się sobą... jak coś Cię nurtuje wal na PW.
Bez odbioru.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 12-11-2014 17:14
(12-11-2014 16:55)Androoo napisał(a): Nie ma co robić? Musicie (szczególnie Ty nesarions) drążyć temat dotyczący mojego zarabiania? Zajmijcie się sobą... jak coś Cię nurtuje wal na PW.
Bez odbioru.
Młodzi ludzie nie mają wystarczająco własnych problemów to też nad zbyt przejmują się cudzymi
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dawid327 - 13-11-2014 01:26
Oni wszyscy martwią się w jaki sposób wydasz zarobioną kasę 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 13-11-2014 02:54
Ja już od dawna poza biznesem i nie jestem w temacie.
Może ktoś na PW uświadomić mnie, na czym takie kokosy w 2 dni ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 13-11-2014 09:11
lokalizator na grupach fb
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 13-11-2014 10:43
Ten dowcip, ta błyskotliwość..
Szok, że to nie twoje zarobki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko20 - 13-11-2014 11:20
Paweł przez całe życie tyle nie zarobił
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 13-11-2014 12:02
To weteran.
Wszystko przed nim
|