Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 26-10-2017 18:27

No właśnie ciągle...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 26-10-2017 21:56

Tydzień bez tego komunikatu:
Cytat:There might be some errors in the website performance. We apologize for any inconvenience. Everything will get back to normal as soon as possible.

Jest tygodniem straconym.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 26-10-2017 22:05

dzialaja wam reflinki?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 26-10-2017 22:18

Spojrzałaś na mój poprzedni post? Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 27-10-2017 08:32

(26-10-2017 22:18)Zawadson napisał(a):  Spojrzałaś na mój poprzedni post? Smile

Jasne, nie skojarzyłam, że to o tym ..

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 28-10-2017 13:33

Totalna porażka. Nie wiem co się stało, ale z dniówek 30+$ spadło poniżej 10$...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 28-10-2017 14:58

To wszystko przez prowizję 2.1% za produkty non-affiliated.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 28-10-2017 15:10

A co ona ma takiego wielkiego do rzeczy ? Smile Generalnie to sprawdzam, które linki biorą udział w programie i tylko takie promuje i nadal lipa.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - BATOREX - 28-10-2017 18:24

(28-10-2017 15:10)Thinker napisał(a):  A co ona ma takiego wielkiego do rzeczy ? Smile Generalnie to sprawdzam, które linki biorą udział w programie i tylko takie promuje i nadal lipa.

XD
Weź pomyśl - co takiego zmienia ta prowizja, mimo tego że linki które PROMUJESZ biorą udział w programie...
Hmm, wybraź sobie że pracujesz w sklepie spożywczym i szef Ci mówi że za sprzedane jabłka dostaniesz 8 % prowizji!
A Ty co robisz? Oblepiasz sklep plakatami że masz zajebiaszcze jabłka a ludzie do niego wchodzą, lecz niektórzy stwierdzają że jednak nie mają ochoty na jabłka, więc wezmą chipsy, lub cokolwiek innego, które są za 2%.
Tak oto w ten sposób chciałbym obalić tezę "A co ona ma takiego wielkiego do rzeczy".

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 28-10-2017 18:36

U mnie kupują zupełnie co innego, na szczęście dominującą prowizją jest 8,1%