RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ELdollaro - 14-04-2017 14:36
(14-04-2017 14:35)devilll napisał(a): No to pozostaje czekać, aż to naprawią, aż dziw bierze, że tylu ludzi akurat ma telefon z Play, szczerze mówiąc ciężko w to uwierzyć.
W końcu play wydał miliony złoty na reklamy w ostatnim czasie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suzuki69 - 14-04-2017 15:48
@[Leadmore]
Brakuje mi u was statystyk za pomocą wykresu ;-)
Przydałyby się np. takie jak na fastlead są
Da radę się coś zrobić ? ;-)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 14-04-2017 16:32
Jak dla mnie jest dobrze tak jak jest teraz. Leadmore ma bardziej czytelne statystyki odrazu widzisz ile zarobiłeś, a nie odczytujesz z wykresu tego własnie nie lubiłem na Leadnow(fastlead) Dużą rewolucją byłaby apka na telefon, ktora informowałaby o nowych leadach sygnałem. Tym Leadmore mógłby się odróżnić od innych serwisów. Do tego tak jak ktoś wcześniej wspominał informacja z jakiej sieci pochodzi lead.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - joey_ - 14-04-2017 17:20
Czy tylko u mnie dziś pojawił się dosyć widoczny spadek ruchu? Działam na facebooku, zastanawiam się czy to nagłe wypalenie niszy czy ogólna tendencja. Chociaż wydaje mi się, że w takie dni powinien być wzrost, chyba, że nagle wszyscy do kościoła idą bo dobrą pogodę wykluczam
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 14-04-2017 17:24
(14-04-2017 17:20)joey_ napisał(a): Czy tylko u mnie dziś pojawił się dosyć widoczny spadek ruchu? Działam na facebooku, zastanawiam się czy to nagłe wypalenie niszy czy ogólna tendencja. Chociaż wydaje mi się, że w takie dni powinien być wzrost, chyba, że nagle wszyscy do kościoła idą bo dobrą pogodę wykluczam
Myją okna, odkurzają... daj ludziom przygotować się do świąt
A na serio to także dzisiaj zanotowałem spadek ruchu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 14-04-2017 17:26
Z tym kościołem to żeś poleciał Chyba, że twój target to 60-100 latki
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - joey_ - 14-04-2017 17:40
Gdy byłem młody jak mój target czyli podstawówka - gimnazjum to w takie dni jak Wielki Piątek chodziło się do kościoła ale nie wiem jak to jest teraz z młodym pokoleniem
Zresztą, odpuszczam już zarabianie bo zaraz święta, nikt normalny w niedzielę czy poniedziałek nie będzie siedział przy kompie i zarabiał więc już teraz życzę Wam Wesołych Świąt, mokrego dyngusa i smaczego karpia!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 14-04-2017 18:08
Uwierz mi, że mało kto chodzi Nie te czasy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 14-04-2017 18:50
Na stan obecny statystyki jak za "dawnych czasów". Czyżby naprawili Play, czy mam szczęście?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 14-04-2017 18:53
Niech się ktoś jeszcze wypowie z użytkowników lub Leadmore.
|