RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 13-04-2017 12:51
Tak w ogóle z tego co widzę z topek to większość ludzi stoi z leadami. Więc ta awaria daje się bardzo we znaki chyba, że większość przestała promować.
Jak narazie to bije rekord uv na godzinę 14 i to najgorsza konwersja z wszystkich dni na Leadmore.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 13-04-2017 13:53
Masakra jest.... pozostaje czekać i mieć nadzieję, że nie będzie się to ciągnęło przez święta... swoją drogą widać, jaka rzesza klientów jest w play... Za takie sytuacje powinna być jakaś rekompensata
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 13-04-2017 13:55
Z tego co wiem to nie tylko Play jeszcze jeden operator, ale nie wiem jaki http://prnt.sc/evyfsy
Samo Play raczej by nie obniżyło konwersji więcej jak o 50%... Rekompensaty za takie coś nie dostaniesz bo to nie jest wina Leadmore tylko operatorów to tak jakbyś chciał dostać rekompensatę za ostatnią aferę przez, którą są wszyscy grubo w plecy. W ogóle widać, że wszyscy praktycznie patrzą oszczędzać taki Firesub wyłączył swój dział nie mają takich zapasów, aby na wszystko wystarczyło.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - loloisback - 13-04-2017 13:59
Ludzi w internecie od zalania a tu same problemy :/
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 13-04-2017 14:50
Leadmore się nawet nie odzywa pewnie operatorzy mają na nas wywalone i nie wiedzą już co nam napisać
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suzuki69 - 13-04-2017 15:16
@[Leadmore] Nawet się nie wypowiedzieliście o tym problemie nic się nie dzieje po wpisaniu numeru, wybraniu sieci i zaakceptowaniu regulaminu. Jednak dobrze mówiliście, że to przypadek od rana konwersja 4% akurat takie szczescie było a teraz od 12ej nawet 1 leada tylko wyjscia w ciul i konwersja już spadała prawie do 1,5%.
Naprawcie to jak najszybciej, ponieważ teraz święta i wolne ludzie mają to zarobek x2 by był a tak x5 mniejszy :-(
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 13-04-2017 15:18
Teraz to mi się wydaje, że wszystkie sieci padły, a nie tylko Play od 6h nic nie wpadło Jeszcze trochę, a mi też zejdzie poniżej 1%.
Z tego co widzę nie zapowiada się to na poprawę jak do jutra tego nie zrobią to możemy mieć taką konwersję do następnego tygodnia.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 13-04-2017 15:33
Allelluja wpadł mi Lead!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - loloisback - 13-04-2017 15:36
Ustawilem iphona na 2suba i jest lead z niego czyzby 2 sub wrocil?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 13-04-2017 15:48
Leadmore się pojawiło, może się wypowie i przekaże wiadomości co do 2 suba oraz sieci komórkowych.
|