RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bolt - 28-10-2014 23:00
Kiedyś też tak myślałem ale to straszna bzdura, mówi się tak od przeszło roku i kto potrafi to nadal kosi kokosy. Więc znalezienie metody jest kluczem do sukcesu. Puste oferty wam dają chyba wystarczające pole do manewru, możecie nawet generator IQ dać byle ktoś to kupił
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Mauorycy - 28-10-2014 23:09
(28-10-2014 23:00)Bolt napisał(a): Kiedyś też tak myślałem ale to straszna bzdura, mówi się tak od przeszło roku i kto potrafi to nadal kosi kokosy. Więc znalezienie metody jest kluczem do sukcesu. Puste oferty wam dają chyba wystarczające pole do manewru, możecie nawet generator IQ dać byle ktoś to kupił
Dokładnie...Trzeba też zważyć na to, że codziennie ktoś nowy "trafia" do internetu
No i na 100% macie nie jednego znajomego, który jeszcze nigdy nie widział okienka "wpisz swój nr telefonu..." Jakieś społecznościowe "nisze" pewnie się wypalą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 28-10-2014 23:13
Fakt macie racje.
Ale uderza do mnie fakt że i tak brakuje innowacyjności jakiegoś fresha
Przynajmniej takie są moje odczucia.
Potencjał mam za czasów easy,instantera wyciągałem takie sumy że teraz mogę tylko wspominać i marzyć
Sam na sobie poznałem że nie ma sensu robić czegoś na siłę i na każdego przyjdzie początek i koniec A po końcu znów początek i tak w kółko
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko20 - 28-10-2014 23:49
28 leadów dziś,nie tak źle jednak wypadło.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Malaga250 - 28-10-2014 23:56
Pogratulować
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 29-10-2014 00:06
(28-10-2014 23:56)Malaga250 napisał(a): Pogratulować
Nie nabijaj postów
Co do tematu, dziś nie jest źle z auto-11 ledów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko20 - 29-10-2014 00:18
ja jade z viralki i mam taki problem.
otóż mam domene na biznes-shot i wiadomo jade na vps i czasami jak juz strona dziala i udst ją na fb to ludzie żalą się ,że strona im sie nie otwiera albo bardzo dlugo ładuje a u mnie dziala normalnie, jak to naprawić? co to moze byc za przyczyna?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 29-10-2014 10:14
serwer nie wytrzymuje jeśli masz sporego FP i akurat sporo ludzi wejdzie, wtedy strona zaczyna mulić bo ma nagle spory wzrost osob online, vpsa polecam z hosteama, drozej ale nie bedzie tak, ze sie wysypie przy pierwszej okazji.
A u ciebie działa dobrze bo pewnie ci sie z cache ładuje odswież wtedy ctrl+f5 i sprawdź, a najlepiej sprawdź tutaj: http://tools.pingdom.com/fpt/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko20 - 29-10-2014 11:37
czyli jednym słowem przeniesienie sie na hosteama załatwiłoby sprawę?
bo wiesz troche mnie irytuje to , że mam przeszło 6 tys unikalnych i 30 leadów, z czego wiem, że stronę zobaczyło około 1500 tys ludzi, reszta wchodzi i nalicza ma unikalne ale oni strony nie widzą...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 29-10-2014 14:06
U Was też takie obsuwy?
|