RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 25-10-2014 11:18
(25-10-2014 11:08)thomasward napisał(a): Właśnie pisali do mnie ludzie że im 6.15 z konta zabrało, 4 osoby tak napisały, a tylko 1 lead mi wpadł.
To od razu bierz od nich numery i sprawdzaj tutaj: http://firecenter.pl/katalog
Bezpośrednio połączone z mobiltekiem i cb, jeśli tutaj jest punkt znaczy, że jest już lead u ciebie lub niedługo będzie (opóźnienia etc.) Jak czegoś nie doliczyło z dnia bieżącego do godziny 22 proszę o maila.
Co do konieczności wprowadzenia akceptacji, naszym zdaniem bez akceptacji jest ok, jednak w razie reklamacji, postępowania etc. ucinamy sprawie łeb właśnie koniecznością zaakceptowania regulaminu. Wy nadal nie potraficie zrozumieć różnicy między programami na Polskę gdzie jest uokik i może zrobić kuku a programami zagranicznymi gdzie można mieć gdzieś polskie odpowiedniki uokiku.
Kto ma go przeczytać ten go i tak przeczyta...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gawciu - 25-10-2014 11:32
Jedno dobre w tej akceptacji regulaminu, że po zaakceptowaniu od razu strona sama się przewija do góry .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 25-10-2014 13:12
Lepiej zrobić akceptację pustych ofert na swoich stronach www,ktoś robi swoją strone z pustakiem po czym podaje wam link i wy musicie zaakceptować. Dlaczego. Aby zrobic pod wpisywym numerem telefonu checkbox akceptacji i dodać link do Regualminu i regulamin by się wyświetlał na stronie w postaci modala gdyż trochę nie pasuje tak że zjezdza na dol... bo jak ktos ma iftame 500x190 to ucina regualmin, by był widoczny to znowu trzeba rozszerzać iframe na stronie co będzie nie pasować i trzeba przerabiać strone znowu po to aby byl widoczny regualmin...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZabaGamer - 25-10-2014 15:30
Gdy próbuję założyć fake konto, po 2 godzinach, a czasem i wcześniej wyskakuję mi weryfikacja dowodowa . Niestety nie dam rady wysłać im skanu dowodu do fake konta ... Macie jakieś sposoby na to ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 25-10-2014 16:17
Dzisiaj wieczorem będzie nowy sposób akceptacji regulaminu, mamy nadzieję, że teraz wszyscy będą zadowoleni
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - michal1498 - 25-10-2014 16:18
Wie ktoś jak zaradzić weryfikacji telefonicznej ? Dodałem posty na fb przez skrypt po sekundzie weryfikacja telefoniczna. jak temu zaradzić?pomocy.!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 25-10-2014 17:15
Podać numer i przepisać kod który przyjdzie w SMSie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 25-10-2014 18:06
Jednak to jest tragedia nie ogarniam tego, wczoraj do 18 konwersja 4% a od tamtej pory tylko gorzej, aktualnie 0,7
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 25-10-2014 18:31
ja tego nie kumam taka konwersja ze szlak szczela
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 25-10-2014 18:37
Najbardziej odczuwają to Ci co mieli konwersje 3% +
Zweryfikuje mi ktoś kilka kont na fb? (telefonicznie)
|