RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 24-10-2014 22:59
No a jak mam iframe?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Koja - 24-10-2014 23:00
(24-10-2014 22:59)light napisał(a): No a jak mam iframe?
Na iframe też trzeba.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 24-10-2014 23:02
To fajnie, dopiero teraz zauważyłem, że trzeba akceptować regualmin, a faktem zajebistym jest, że żaden z ekipy Firesub.pl nie raczył poinformować o takiej zmianie.
To już wiem wszystko skąd tak niska konwersja od kilku dni...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Mauorycy - 24-10-2014 23:18
Nie od kilku dni, tylko od wczoraj. Bynajmniej wczoraj miałem jeszcze zajebistą...wręcz najlepszą w tym tygodniu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - idazz - 24-10-2014 23:51
No to firesub straci użytkowników coś czuje 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 25-10-2014 00:33
(24-10-2014 23:02)light napisał(a): To fajnie, dopiero teraz zauważyłem, że trzeba akceptować regualmin, a faktem zajebistym jest, że żaden z ekipy Firesub.pl nie raczył poinformować o takiej zmianie.
To już wiem wszystko skąd tak niska konwersja od kilku dni...
Mój drogi, akceptacja regulaminu na programach jest od wrzesnia, na konkursach od wczoraj(godziny nocne). Wprowadzone zostało na reszcie ponieważ konwersja na programach niekonkursowych nie zmalała a daje nam to pełne bezpieczeństwo jeśli chodzi o możliwość wprowadzania w błąd. Jeśli ktoś naprawdę chce płacić kary to przecież droga wolna
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 25-10-2014 05:50
Niestety, jak od poniedziałku do czwartku włącznie konwersję stale miałem w okolicy 3,30%-3,50% (i w zeszłym tygodniu też), tak w piątek 1,5%, więc jednak konwersja skurczyła się diametralnie trzeba przyznać. Oby to był po prostu słaby piątek,a nie przez względ na akceptację regulaminu, bo nie uśmiecha mi się pracować 2x więcej, by osiągnąć dniówkę, albo pracować tyle samo i zarabiać połowę.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - trust92 - 25-10-2014 07:01
Na pewno konwersja pójdzie w dół. Nie dość, że od tygodnia konwersja mi zmalala o 1 pkt % przez wiele czynnikow (koniec m-ca, wypalona nisza (?), problemy z CB) to teraz jeszcze akceptacja regulaminu.
Cały sens wyglądu większości programów na FS (tzn. scrollowanie w dół pół kilometra, żeby zobaczyć stopkę regulaminu) przestanie istnieć. Osoby, które zarabiają tutaj najwięcej i tak tego bardzo nie odczują. Gorzej z takimi knypkami jak ja, którzy chcieliby mieć średnią dniówkę 60 zł
Aczkolwiek nie mam pretensji, bo to uzasadnione zachowanie Kiljana.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 25-10-2014 07:16
omg ten regulamin jest masakryczny a ja myślę od tygodnia co taka lipa japier....................
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 25-10-2014 07:30
Wiecie czyj jest ten program? Czy należy do jakiejś sieci czy jest on prywatnej osoby?
http://wygrajiphone6.com.pl
|