RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gawciu - 21-10-2014 21:18
Witam, chciałbym zadać pytanie do wtajemniczonych.Chciałbym powrócić do zarabiania na subskrypcjach sms i pytanie brzmi jaki program teraz najlepiej się sprzedaje? Nie szukam gotowych nisz,ale tylko na którym programie zarobiliście najwięcej. Próbowałem mojej dawnej niszy na lokalizator na której zarobiłem niezłą sumkę na firesie,ale niestety jest już gruuubo wypalona. Dzięki za odp.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - michal1498 - 21-10-2014 21:22
doładowanie ,fb szpieg
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Koja - 21-10-2014 21:51
(21-10-2014 21:18)gawciu napisał(a): Witam, chciałbym zadać pytanie do wtajemniczonych.Chciałbym powrócić do zarabiania na subskrypcjach sms i pytanie brzmi jaki program teraz najlepiej się sprzedaje? Nie szukam gotowych nisz,ale tylko na którym programie zarobiliście najwięcej. Próbowałem mojej dawnej niszy na lokalizator na której zarobiłem niezłą sumkę na firesie,ale niestety jest już gruuubo wypalona. Dzięki za odp.
Ja od siebie polecam pustą oferte,pobierz plik i jeszcze S5 albo Iphone. Może nie zarabiam jeszcze na tym kokosów, ale powoli do celu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 21-10-2014 21:59
Co do leadów to zauważyłem, że od kilku dni paczki leadów wpadają wieczorami, niestety nie wiem co jest powodem tych opóźnień, bo nie dostaliśmy zadnego info odnosnie tego. Co do wyświetleń to u nas zliczane są unikalne, jeśli ktoś ma wątpliwości używajcie goo.gl i porównajcie uv. Co do działania, to osoby, które zarabiają na własnych stronach, yt etc. mogą mieć niestety gorzej z powodu wypuszczenia na świat nowego pingwina googla, juz kilka dni hula i zbiera żniwo niestety.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bolt - 21-10-2014 22:12
Wejścia akurat tylko pikują do góry ale nijak się to ma do zarobków, konwersja spadła co najmniej 2 razy w porównaniu, jak kolega wyżej napisał, od niedzieli a w sumie to może i od soboty. Mam nadzieję, że to się niedługo unormuje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Vertired - 22-10-2014 09:28
Istnieją w ogóle jeszcze jakieś skuteczne metody promocji oprócz FB? nie mam sił już do niego... 2 konta zweryfikowałem tel to mi je blokneli. Następne też weryfikacja tel przeszło ale weryfikacja zdjęciowa... Następne konto to od razu weryfikacja na starcie a nie mam już wolnego numeru. Zakładam następne i to samo. Kolejne bez weryfikacji i zaraz ban na 2 tyg. Ktoś może mi pomóc?;/
Mogę zarejestrować się z reffa w zamian za pomoc. Tylko chciałbym poznać inną formę zarobku niż kopalnia złota jaką jest fejs
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 22-10-2014 09:51
Metody istnieją różne jednak nie sądzisz chyba że ktoś ci na tacy poda sposób.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 22-10-2014 16:58
Słabo coś dzisiaj.
http://screenshooter.net/100368356/biclnel
W sumie jest rozsyłka moze dlatego.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - michal1498 - 22-10-2014 17:44
jaka rozsyłka ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - essi - 22-10-2014 18:02
(22-10-2014 17:44)michal1498 napisał(a): jaka rozsyłka ?
Ta co zawsze
|