RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 01-04-2017 22:10
Treepay przyznam szału nie robi, ale np. Leadnow, subkiller (gowno wyglad co dziwne konwersja rozwalala) miałem tam 10-16%, ale takich skokow nie bylo konwersji... Firesub też całkiem spoko. Nie przypominam sobie abym tam miał w jakieś dni konwersje o więcej jak połowę niższą chyba ze byla awaria. Niestety przez paru ciulów sie wszystko rozwalilo i nie ma za dużego aktualnie pola wyboru. Leadmore lepsze jest od Treepay to fakt, ale denerwujące sa te dziwne leady z drugiego programu, a za pierwszy juz wcale sie wtedy nie dostaje. Zdenerwowało mnie też to że nie wpadł lead za j aktywacje, a pobralo kase z konta. No coż jakoś trzeba żyć i mieć na to wyjebane.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 01-04-2017 22:12
Amen +
Miłego weekendu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nokerrrooo - 01-04-2017 22:51
@[Leadmore] Pan Arek odpowiada na maile w weekendy ? Czy trzeba do poniedziałku czekać ? Napisałem w południe.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mirror - 02-04-2017 01:19
(01-04-2017 18:50)Leadmore napisał(a): Dla przypomnienia
Nie można:
Rozdawać
Dawać
Zgarniać
Można:
Wygrać
Brać udział w konkursie.
Sugerowanie tych pierwszych oznacza zablokowanie linków.
Nie każdy użytkownik LM siedzi tu na forum i zna te wszystkich zakazy i nakazy Może warto ogarnąć coś innego niż notka na głównej LM, która i tak niedługo zniknie w czeluściach innych komunikatów a do nowych lub mniej spostrzegawczych nie dotrze? To tylko moje zdanie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Krissu - 02-04-2017 10:53
Że tak zapytam.. Który sub jako drugi wypada najlepiej?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - loloisback - 02-04-2017 11:02
LTE/Lokalizator u mnie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dante_/ - 02-04-2017 11:36
(02-04-2017 10:53)Krissu napisał(a): Że tak zapytam.. Który sub jako drugi wypada najlepiej?
Lokalizator z racji z tego, że jest on tylko dostępny na drugiego suba i dzięki temu nie jest jeszcze tak 'rozjechany'.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - milosz998 - 02-04-2017 12:10
Apeluję po raz kolejny: WRÓĆCIE z filmami online.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Doom - 02-04-2017 13:11
(02-04-2017 12:10)milosz998 napisał(a): Apeluję po raz kolejny: WRÓĆCIE z filmami online.
Odpowiadam po raz setny: NIE WRÓCĄ
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Maciejoss20 - 02-04-2017 13:39
Nie potrafisz zarabiac na innych programach? Swiat nie konczy sie na filmach... Na kazdym z programow idzie cos zarobic wiecej lub mniej. Filmy sa jeszcze u innych partnerów. Nawet dobrze ze usuneli te filmy streamy przynajmniej nikt sie nie bedzie czepial Ciebie o prawa autorskie, a pozniej bedzie placz.
|