Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - SweeTCandY - 01-08-2015 00:14

Pożyteczny serwis Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 01-08-2015 12:25

UWAGA!!! MEGA REFBACK!

Oferta przeznaczona dla moich poleconych z lvl 1 oraz dla osób które dopiero myślą o założeniu konta na sejfiku.

50 zł za 50 poleconych

Jak otrzymać bonus?

Wystarczy że zwerbujesz 50 poleconych na lvl1 (wymóg aktywności mikroskopijny liczą się poleceni którzy klikną przynajmniej w jedną dowolną reklamę) a otrzymasz ode mnie bonus w postaci 50 zł (przelew na podane przez Ciebie konto bankowe). Uważasz że się nie opłaca lub że to coś trudnego? Osobiście w sejfiku zwerbowałem 2889 poleconych a łącznie mam ich niemal 8 tysięcy więc nie uważam że zdobycie 50 poleconych jest jakimś wielkim wyczynem Wink Zapraszam osoby które wiedzą jak sprawę ugryźć 50 zł dla każdego promotora czaka Idea

Inf dodatkowe: przypominam że pełnię funkcję moderatora w sejfiku i wszelkie "kombinowane" sposoby nabicia ref (np. multikonta) zostanie natychmiast wykryte i co oczywiste bonus nie zostanie przyznany a co więcej konto w sejfiku zostanie natychmiast zbanowane.\

Po szczegółowe informacje odnoście refbacku zapraszam na PW bezpośrednio w sejfiku (nick:michalx2008x)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Nupek369 - 24-08-2015 09:27

Jest jakies ograniczenie czasowe na zdobycie tych poleconych?

I pytanie do osob ktore maja pod soba siatke poleconych, jak jest z aktywnoscia naszych poleconych? Ludzie szybko sie zniechecaja? Duzo jest osob, ktore na przyklad klikaja po 2, 3 lata? Zastanawiam sie nad budowa swojej siatki, glownie poprzez wklad pieniezny i nie wiem czy to sie oplaci...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 24-08-2015 17:33

Biorąc pod uwage kosmiczne stawki które tam sa oferowane to w ogóle podziwiam, ze komukolwiek udaje się zdobyć poleconych. Tak jak pisało parę osób wcześniej - sejfik to nie serwis zarobkowy ale hobbystyczny.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - mikuss - 24-08-2015 17:50

(24-08-2015 17:33)jamroczik napisał(a):  Biorąc pod uwage kosmiczne stawki które tam sa oferowane to w ogóle podziwiam, ze komukolwiek udaje się zdobyć poleconych. Tak jak pisało parę osób wcześniej - sejfik to nie serwis zarobkowy ale hobbystyczny.

zapisać się i zapisują ale jak zobaczą stawki i zarobki to ich wchodzenie na sejfik się kończy a wydawać pieniądze na szukanie poleconych to jedynie strata pieniędzy

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Nupek369 - 25-08-2015 11:34

No, ale skoro MrocznyKill zarabia po 10-30zl dziennie to chyba jacys poleceni klikaja caly czas albo on caly czas zdobywa nowych. Big Grin

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - mikuss - 25-08-2015 11:40

(25-08-2015 11:34)Nupek369 napisał(a):  No, ale skoro MrocznyKill zarabia po 10-30zl dziennie to chyba jacys poleceni klikaja caly czas albo on caly czas zdobywa nowych. Big Grin

bekabeka

mrocznykill zarabia ale na zasadzie spekulacji zakupu punktów taniej od ludzi a sprzedaży ich drożej
ptp kupi reklamę taniej gdzieś i z reklamy ptp ma więcej w sejfik niż wydane na reklamę gdzieś

z refów to ma z 2-3 zł dziennie a nie 10-30, zejdź na ziemię - jak by takie zarobki były to by w sejfik ludzi aktywnych w milionach liczył a nie ledwo setkach

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 25-08-2015 11:51

(25-08-2015 11:34)Nupek369 napisał(a):  No, ale skoro MrocznyKill zarabia po 10-30zl dziennie to chyba jacys poleceni klikaja caly czas albo on caly czas zdobywa nowych. Big Grin

No to jak już wiesz ile zarabia osoba na szczycie piramidy to teraz podziel zarobki przez liczbę szczebli i wszystko staje się jasne.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 13-09-2015 18:23

Jest w tym co piszecie co nieco prawdy z sejfika mam kilkaset zł miesięcznie ALE to zaledwie 1 z 12 serwisów w których zarabiam na "klikaniu w reklamy" i zaledwie 1 z ogólnie 22 serwisów w których zarabiam w all serwisach czerpie zyski jedynie z ref. Według mnie nie ma lepszej metody zarobku był czas gdzie zwerbowałem łącznie tysiące ref a teraz jedynie zlecam wypłaty gdzie podliczając zyski z 22 serwisów wcale nie jest tego aż tak mało na waciki starcza.

Piszecie że to żerowanie a innych phyyy... co śmieszne zdarza się że moralności starają się mnie uczyć subesemesiarze... To co ja oferuję daje przynajmniej potencjalnie możliwość zarobku (czy ja komuś bronię zainwestować w reklamę i również stworzyć spore siatki refWink ).

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jaremo098 - 14-09-2015 11:40

Ile się czeka na wypłatę?