![]() |
Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania (/Temat-Bitclub-Network-zarobek-na-kryptowalutach-bez-polecania-99912) |
RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 21-01-2018 02:33 Zapomniałem wam napisać że obecnie kupując pakiet FOUNDER BitCoin za $3500 otrzymujesz aż 2000 udziałów platformy merchantingowej CoinPay. którą już nie długo przedstawie szczegółowo ![]() Obecnie trwają także pracę nad podłączaniem nowych antminerów S9 aby zapowiadane zwiększenie mocy wydobycia było bardziej odczuwalne. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 09-02-2018 18:45 Poole wydobywcze opłacamy już od wczoraj w bitcoin cash. Ruszył także wewnętrzny kantorek do wymiany btc-bcc ![]() Jeśli ktoś potrzebuje wyjaśnienia jak opłacić daną poole przez btc cash proszę pisać, tutaj albo na priv. A to moja jedna z ostatnich wypłat : ![]() RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 27-02-2018 00:56 Jak tak wam się pomnaża bitcoiny w Bitclub ? ![]() u mnie wszystkie poole wydobywcze wyglądają tak, 50% reinwestycji na każdej ustawione: ![]() CEO Russ obiecał że na 1 marca wyrobią się z podłączeniem "nowej mocy" powinno być około 1100 Ph/s a obecnie jest 464.84 PH/s także oczekuje że będzie się znacznie więcej kopało. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - VIPERS888 - 13-08-2018 04:35 Jaka jest obecna moc całej kopalni? RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 13-08-2018 12:39 1200 Ph/s do końca sierpnia jak wynika z ostatniego updatu obiecują 2000 Ph/s. ![]() |