![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 02-07-2014 09:09 (30-06-2014 18:22)MrReynevan2 napisał(a): Damn you all... Dokładnie. Goldenchase płaci bez najmniejszego zarzutu ![]() Widać, że admin powoli zaczyna szukać oszczędności. Dodaje gry itp. które wiadomo, że są ustawione w ten sposób, żeby więcej przegrać niż wygrać ![]() Widać, że admin szuka wszelkich sposobów, żeby wypłacać jak najdłużej ale jak najdłużej też zarabiać coraz więcej ![]() Dla tych którzy już zarabiają jakiś czas w goldenchase to tylko działa na plus ![]() Jeżeli ktoś ma zamiar zainwestować to najlepiej jak najszybciej i jak najwięcej, żeby zdążyć jak najwięcej wypłacić ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 03-07-2014 23:42 A jak to jest z wypłatami z payeer? Mam już zgromadzone 10 dolarów ;p RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - UmCyK - 03-07-2014 23:51 Wypłata instant na payeer. Dzięki poleconemu dostałem 500 000 golda ;D RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MrReynevan2 - 09-07-2014 13:16 Tak btw, zobaczcie sobie "Dwarf Cave" RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - overlord25 - 09-07-2014 17:47 Ja mam 24 poleconych ale tylko jeden z nich dokonał depozytu ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Pan Inwestor - 11-07-2014 03:58 Witajcie! Obecnie w Goldenchase.net pojawiło się kilka nowości a mianowicie do dnia 31.07.2014 w dziale 'dwarf cave' jest możliwość zakupu 'Snow White' która produkuje nam 3PP/dzień oraz 15000gold/godzinę. Kosz jej zakupu to 350.000 złota. Zdecydowanie to najlepsza oferta zakupu krasnali dla osób, które planują bądź kupują krasnale Dopey oraz Happy :-) Wkrótce ma pojawić się też nowa gra w ruletkę. Niestety nie znam nawet przybliżonej daty ale zapytanie do supportu zostało wysłane więc jak tylko się pojawi odpowiedź to dam Wam znać :-) ----------------------------------- Ja w programie jestem od 28 kwietnia. Do dnia 9 czerwca wszystko co zarobiłem reinwestowałem. Pozwoliło mi to na zakup bardzo dużej ilości krasnali. Na dzień dzisiejszy moja 'armia' przedstawia się następująco:
Taka ilość górników pozwala mi dziennie wydobywać 298048 złota. Realnie na inwestycję pozostaje 208634 gold oraz pozostała ilość pozwala na dzień zarobić 25$. W chwili obecnej wypłaciłem już 630$ co daje zwrot na poziomie 70% od wkładu 891 dolarów. Liczę, że w ciągu tygodnia cała inwestycja zostanie już zwrócona i będzie można liczyć zyski :-) Jakie taktyki użyłem, co kupić na początku znajdziecie również na moim blogu: http://inwestycjewinternecie.pl/goldenchase-kop-zloto-i-wymieniaj-na-prawdziwe-dolary-hit-55-od-pierwszego-depozytu/ Łukasz RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MarketGlory - 11-07-2014 14:47 (11-07-2014 03:58)Pan Inwestor napisał(a): Witajcie! Kiedy ja taki skład będę miał??/ Chyba za 2 lata ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 12-07-2014 00:55 Ja w projekcie siedze ledwo 15 dni. Wpłaciłem 30$ do tej pory wypłaciłem 7$. Dziennie zarabiam 0.41$ ![]() Gdy dojde do dziennych zarobkow 1$ przestane ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - wojtok89 - 12-07-2014 13:37 witajcie jak w takim kalkulatorze zmienic ile potrzeba godzin na produkcje krasnoludka bo w tym co pobrałem od zbysiuka jest ile dni?? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - nitroo - 12-07-2014 18:42 można posiadać 2 konta na goldenchase? |