Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 27-04-2014 21:38 (27-04-2014 21:20)Blancik100gxd napisał(a): Z tego co widzę za pare dni masz urodziny a konto tutaj utworzyłeś rok temu mając 10/9 lat ? Wyjdź na dwór pograj w piłke, porzuczaj dziewczyny kamieniami czy pobaw się w jakiś pierdolon* sklep przed blokiem, za parę lat będziesz żałował, że siedziałeś na kompie i pierdolił*ś się z jakimś spamem na fejsie... Dzieciństwo jest jedno, ja oddałbym cały hajs co zarobiłem za parę tamtych dni... Masz rację dziś cały dzień byłem na dworze dlatego tak mało zarobiłem. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - zozols1 - 27-04-2014 21:46 Będziesz miał 12 lat tak? Hmmm co ja wtedy robiłem chyba bawiłem się z kolegami i koleżankami w domek itd. a gdy one gdzieś szły to my rozwalaliśmy go i uciekaliśmy do lasu... za każdym razem się na to nabierały To były czasu, chcę tam wrócić RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - hasky9012 - 27-04-2014 21:57 Widze bol dupy u tych wyzej RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - badii - 27-04-2014 22:07 Bok dupy? Raczej troska o kolege, bo dziecinstwo jet tylko jedno i nie jeden dalby tysiace, by do niego wrocic Wez sie za grafike komputerowa. Poczytaj, porob cos, ale tez wyjdz na dwor czasami kasa z tego jest dobra, ale nie kasa najwazniejsza. Powodzenia. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - ErgePL - 27-04-2014 22:20 I też ja mimo swojego wieku 14-stu lat 3/4 dnia staram sie być na dworze grając w piłke, a to, że na forum tyle siedze bo na fonie mam włączonego tapatalka. Znajdzie się w ciągu dnia 2-3 godziny na PPA, ale to wieczorkiem. Mówię Ci, masz dzieciństwo to korzystaj bo potem będziesz tego grubo żałował. Może i jestem od Ciebie starszy o tylko 2 lata, ale takie coś na Twój wiek moim zdaniem jest grubo przesadzone. Rozumiem qday.pl, przeczytamwszystkich.pl czy choćby firegifts.pl Nie mam nic przeciwko Twojemu zarabianiu, ale marnujesz się. Oczywiście życzę powodzenia jak i dużych sukcesów. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 28-04-2014 05:33 To jest już wybór Karola co będzie wybierał. Ale jak byście porządnie czytali jego posty to nie ciężko było wywnioskować, że zarabianie to nie jest u niego top 1, to jest jakaś część w ciągu dnia która jest dla niego ważna, a nie najważniejsza, na to znajdzie czas... Żebym ja mógł swoje lata cofnąć, ale i tak nie takie proste w moim przypadku, więc spędzaj dużo czasu z znajomymi Nie popełnij takiego błędu jak ja parę lat temu, ale mimo tego jestem z siebie dumny Karol nie poświęca na zarabianie całego dnia, tylko małą część porównaniu do tego ile czasu spędza ze znajomymi. Nikomu chyba nie zaszkodziło dwie godziny w ciągu dnia, czy tam trzy popracować. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 28-04-2014 14:41 Poruszyliście tu bardzo ważną kwestię i za to Wam dziękuję (repuciki poleciały) Dziś tak samo nie będę zarabiał ponieważ zleciłem wypłatę na freebiz (186zł w 3 dni - nie wierzę). Znowu byłem do tej pory na dworze i jeśli pogoda pozwoli to wychodzę zaraz Co do posta @BabciIrenki - oby następne pokolenie nie było takie bo nie miałby kto się nabierać @badii Wolę programowanie proste programy (działające i fake hacki umiem robić w VB i C++) Do grafiki nie mam szans bo moja siostra podbije rynek zanim ja będę miał jakieś znaczenie w internecie W subach czuję się jak ryba w wodzie, ponieważ znam najnowsze "trendy" i wiem jakie programy w tej chwili promować dlatego nie zamierzam się przenosić na PPA czy coś innego chyba, że pobawię się w inwestycje lub lokaty małego kapitału (inwestycje po 1$ a to zawsze coś ) Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie! Nie mam jak się odwdzięczyć RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - ErgePL - 28-04-2014 15:34 Ahh chyba sam się wkręce w freebiza bo to chyba dość dobry interes się wydaje. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kuba48 - 28-04-2014 15:36 (28-04-2014 15:34)ErgePL napisał(a): Ahh chyba sam się wkręce w freebiza bo to chyba dość dobry interes się wydaje. aktualnie chyba najlepszy, A Tobie @[kariolmax] , życzę powodzenia w realizacji celów. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - abelabel2 - 28-04-2014 16:49 (28-04-2014 14:41)kariolmax napisał(a): @badii Wolę programowanie proste programy (działające i fake hacki umiem robić w VB i C++) 12 latek piszący hacki w VB/C++? No tego jeszcze nie grali Pokaż chociaż troszkę kodu, bo nie chce mi się w to wierzyć |