![]() |
Zły dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zły dziennik (/Temat-Zly-dziennik-75068) |
RE: Zły dziennik - Traw3k - 04-11-2013 17:57 8.8 tysięcy polubień mają fryzurki. I to od 31 października, a nie w 48h. Chyba, że mowa o innym fanpage'u. Jeśli jednak mowa o tym, to nie mam pojęcia, jak można zbijać na nim fortuny... Panie, które klikają 10 razy "Skip Ad" na adf.ly żeby zobaczyć, jak się układa fryzurę? ![]() ![]() RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 04-11-2013 18:10 48h liczę od pierwszego like, bo założyłem wcześniej, ale wahałem się czy promować ![]() ![]() ![]() RE: Zły dziennik - Bandaid - 04-11-2013 18:15 @Traw3k oj zdziwiłbyś się zdziwił ![]() ![]() RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 06-11-2013 19:10 Dzisiaj dobry dzień ![]() Krótko Sprzedałem jeden fanpage - 250 zł Handlowałem całe rano ebookami - 90 zł Mam na sprzedaż jeszcze dwa ciekawe fanpage - chętni pisać ![]() Wskazówka dla osób zarabiających na mspartners i borykających się z problemem z umieszczaniem linku na facebooku - załóżcie bloga o ruletce z linkiem i promujcie bloga na facebooku. Wejść będzie mniej, ale jakość ruchu lepsza. Warto też od czasu do czasu poprosić kogoś znajomego żeby po wejściu w link ściągnął aplikację kasyna - na pewno nie zaszkodzi, a może zrobić dobre wrażenie ![]() RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 10-11-2013 16:50 Przez długi weekend prawie wcale nie earnuję ![]() Ale dziś co tam wpadło. Sprzedane dwa fanpage za 320 zł w sumie (w tym jeden 1 tys fanów za 70 zł ![]() Kupiłem fanpage 12 tys fanów za 30 zł ![]() Odpocząłem, bo od czwartku jestem u rodziców i od wtorku można zacząć zarabiać z nową motywacją, a pomysłów jest trochę ![]() RE: Zły dziennik - prololex - 10-11-2013 21:33 Czy na każdej stronie masz duży traffic z propozycji strony ? Bo ja z propozycji do polubienia mam 0 like , da się to jakoś zmienić ? Gdzie sprzedajesz fp ? ![]() RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 10-11-2013 21:50 Da się, ale trzeba umieć ![]() Na forach, ale raczej nie mogę tutaj wymieniać nazw, poszukaj sobie też na facebooku grup z adminami fanpage i dołącz, tam też kupują ![]() RE: Zły dziennik - prololex - 11-11-2013 19:45 Szkoda , że nie znam twojego sposobu , mówi się trudno ![]() Narazie nie mam fp na sell , ale pytam tak na przyszłość . Dzięki za odp. RE: Zły dziennik - blajnd - 11-11-2013 22:09 Dobry dziennik ![]() RE: Zły dziennik - mireck - 13-11-2013 17:48 Dla spoznionych jakis poradniczek przed swiateczny sie znajdzie? ![]() ![]() |