Zły dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zły dziennik (/Temat-Zly-dziennik-75068) |
RE: Zły dziennik - Traw3k - 04-11-2013 17:57 8.8 tysięcy polubień mają fryzurki. I to od 31 października, a nie w 48h. Chyba, że mowa o innym fanpage'u. Jeśli jednak mowa o tym, to nie mam pojęcia, jak można zbijać na nim fortuny... Panie, które klikają 10 razy "Skip Ad" na adf.ly żeby zobaczyć, jak się układa fryzurę? Bo chyba nie będziesz im proponował showup-u. RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 04-11-2013 18:10 48h liczę od pierwszego like, bo założyłem wcześniej, ale wahałem się czy promować Robiony pod reklamy akcesoriów i kosmetyków do włosów Anglojęzyczny odpowiednik ma 2 mln like więc dobrze wróży RE: Zły dziennik - Bandaid - 04-11-2013 18:15 @Traw3k oj zdziwiłbyś się zdziwił Ja powiem więcej, że to naprawdę doskonała nisza jest RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 06-11-2013 19:10 Dzisiaj dobry dzień Krótko Sprzedałem jeden fanpage - 250 zł Handlowałem całe rano ebookami - 90 zł Mam na sprzedaż jeszcze dwa ciekawe fanpage - chętni pisać Wskazówka dla osób zarabiających na mspartners i borykających się z problemem z umieszczaniem linku na facebooku - załóżcie bloga o ruletce z linkiem i promujcie bloga na facebooku. Wejść będzie mniej, ale jakość ruchu lepsza. Warto też od czasu do czasu poprosić kogoś znajomego żeby po wejściu w link ściągnął aplikację kasyna - na pewno nie zaszkodzi, a może zrobić dobre wrażenie RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 10-11-2013 16:50 Przez długi weekend prawie wcale nie earnuję Ale dziś co tam wpadło. Sprzedane dwa fanpage za 320 zł w sumie (w tym jeden 1 tys fanów za 70 zł ) Kupiłem fanpage 12 tys fanów za 30 zł 2 Odpocząłem, bo od czwartku jestem u rodziców i od wtorku można zacząć zarabiać z nową motywacją, a pomysłów jest trochę RE: Zły dziennik - prololex - 10-11-2013 21:33 Czy na każdej stronie masz duży traffic z propozycji strony ? Bo ja z propozycji do polubienia mam 0 like , da się to jakoś zmienić ? Gdzie sprzedajesz fp ? RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 10-11-2013 21:50 Da się, ale trzeba umieć Na forach, ale raczej nie mogę tutaj wymieniać nazw, poszukaj sobie też na facebooku grup z adminami fanpage i dołącz, tam też kupują RE: Zły dziennik - prololex - 11-11-2013 19:45 Szkoda , że nie znam twojego sposobu , mówi się trudno Narazie nie mam fp na sell , ale pytam tak na przyszłość . Dzięki za odp. RE: Zły dziennik - blajnd - 11-11-2013 22:09 Dobry dziennik RE: Zły dziennik - mireck - 13-11-2013 17:48 Dla spoznionych jakis poradniczek przed swiateczny sie znajdzie? mam sporo czasu i pomyslow, ze wzgledu na brak nauki (rok przerwy, a przydalaby sie jakas dodatkowa wiedza nt. Facebooka ) |