Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - hertia - 26-07-2013 16:47 Na ich blogu jest coś takiego: Cytat:Z myślą o naszych wydawcach, postanowiliśmy stworzyć krótki poradnik pt. „Jak w 10 minut uzbierać pierwsze 50 zł?” na przykładzie programu Alior Sync. Blog afiliant Z tego wynika że można;] RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 26-07-2013 20:48 vpn raczej nie przejdzie. Podejrzewam, że wszystkie sieci afiliacyjne są na to wyczulone i bezbłędnie je wyłapują. Muszę się pochwalić, że dziś padł mój 'dniówkowy' rekord w afiliancie. Do tej pory było max. 25 zł/dzień . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 27-07-2013 07:04 No nieźle , nieźle , jak tak zarobki będą rosły to tylko pogratulować :-) RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mireck - 27-07-2013 17:38 Sposoby aa git, mi ciagle rosnie ilosc klikniec, moze leady zaczna wpadac w wiekszych ilosciach RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - stiff - 29-07-2013 09:38 No i jak wam tam idzie w programie? Dodajcie trochę motywacji na początek tygodnia pracy ; ) RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 29-07-2013 13:34 To ja dodam, żeby nie było, że próżnuje z robotą . Zarobek z dziś do godz. 14:30... Dziś zaakceptowali mnie też do nowego programu Glamity, więc zaczynam promowanie. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - surfer0700 - 29-07-2013 13:40 A próbowałeś fraudować? Jak fraudy wchodzą? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - fafu777 - 29-07-2013 22:38 Ja jak na razie nie mam pomysłów na promocję ale jak coś wymyślę to całkiem fajne pieniążki można zdobyć . PS: Ja dwa razy wypełniłem ofertę ( z czystej ciekawości ) ale chyba pod koniec miesiąca sprawdzają . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 30-07-2013 20:17 Heh ja czasem coś poreklamuję jak mam czas , dziś rekord 6 zł , za lead z eDarling aż 2.80 choć pisze że 2 zł oO :-) RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 31-07-2013 07:02 @prololex, super! Ważne, że do przodu |