![]() |
PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony (/Temat-PAYPAL-Dostep-do-Twojego-konta-zostal-ograniczony-54565) |
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - N55 - 13-06-2012 14:49 Mi przysłali to samo. Mam tylko 2 problemy - mój dowód stracił ważność kilka dni temu(a jeszcze nie zdążyłam wyrobić nowego) i jeżeli chodzi o potwierdzenie adresu, to nie mam żadnych rachunków, jedyne co mam to upomnienie z banku o tym, że miałam pieniądze na minusie. Co o tym myślicie? A jeśli chodzi o informacje dotyczące transakcji to co mam powiedzieć, że to zarobki z buxów? Proszę o odpowiedź ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Rathil - 13-06-2012 14:51 Można mieć raczej tylko jedno konto. Po jakimś czasie i tak by znaleźli że są takie 2. Ja na swoim koncie miałem 30gr i też nie będę do nich pisał bo 18 lat nie mam, ani konta w banku więc raczej konta nie odzyskam. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Matez - 13-06-2012 16:23 (13-06-2012 14:51)Rathil napisał(a): Można mieć raczej tylko jedno konto. Po jakimś czasie i tak by znaleźli że są takie 2. Domyślam się że można mieć tylko jedno. ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - tom345 - 13-06-2012 16:32 a mi odpisali że moja sprawa jest rozpatrywana i zadzwonią lub odpiszą na poczte email RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - xUnholy - 13-06-2012 19:32 (13-06-2012 14:49)N55 napisał(a): Mi przysłali to samo. Mam tylko 2 problemy - mój dowód stracił ważność kilka dni temu(a jeszcze nie zdążyłam wyrobić nowego) i jeżeli chodzi o potwierdzenie adresu, to nie mam żadnych rachunków, jedyne co mam to upomnienie z banku o tym, że miałam pieniądze na minusie. Co o tym myślicie? Moze byc prawo jazdy lub paszport (co do paszportu nie mam pewnosci). Jesli nie masz, to zadzwon do nich i spytaj sie czy "przeterminowany" ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - nitram - 13-06-2012 20:12 U mnie to wygląda tak wczoraj prosili o wysłanie dokumentów dowód osobisty itp + wyciągi z kont bankowych. (Pomijam już fakt że 2 tygodnie temu prosili mnie o to samo). Wysłałem tak jak pani po drugiej stronie słuchawki kazała. I dzisiaj już mam odpowiedź żeby było ciekawie mail dotarł po godzinie 18 a wiadomo o tym czasie już nie działa info linia więc dopiero jutro będę się dowiadywać co dalej. Nie muszę chyba dodawać że ich decyzja nie jest dla mnie zadowalająca i będę walczyć o swoje. Cytat:Szanowny Użytkowniku! (Adresatem tej wiadomości jest Martin Małyska). RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - N55 - 13-06-2012 20:16 Dostałam instrukcję: Aby przesłać informacje drogą elektroniczną: - Zaloguj się do konta PayPal. - Przejdź do Centrum rozstrzygania. - W części „Instrukcje dotyczące zdjęcia ograniczeń” kliknij przycisk Rozstrzygnij. Ale nie mogę znaleźć tych przycisków w Centrum rozstrzygania. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Matez - 13-06-2012 20:19 @N55 Ktoś tam wyżej pisał, aby pisać bezpośrednio do nich na maila [email protected] - odpisują do 24 godzin. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - nitram - 13-06-2012 20:30 Można pisać ale oni takie maile "smarują" że szkoda gadać lepiej dzwonić. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - N55 - 13-06-2012 20:31 A żaden z was nie przesyłał dowodu? |