Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 19-03-2012 10:26

Twoja możesz przesłać mi ten poradnik też na pw ? :>

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 19-03-2012 10:54

ja zadnego poradnika nie przesyłałem ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 19-03-2012 10:56

no to powiedz nam to samo co jemu powiedziales. Chyba to nie jest tajemnica a moze pomoze nam

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 19-03-2012 12:45

po pierwsze nie jemu tylko jej pokerface

a po drugie to prawdopodobnie było proxy (wkońcu o to prosiła Jerk2)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 19-03-2012 12:51

Taa, to oczywiście chodziło o proxy Huh

Kto dostał dziś bana ręka do góry Idea

(proxy nie pomogło u mnie) ciekawe gdzie jest błąd - francuskie dane, francuski meil pp, proxy (elite) przy wypłacie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 19-03-2012 13:08

ja jeszcze bana nie ma, ale wytplaty tez nie.... 6 dzien

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kamson24 - 19-03-2012 13:11

ja tez czekam juz dlugo na wypłate (bez bana)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kubeq24 - 19-03-2012 13:44

ja czekam od 10 marca ciągle nic

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 19-03-2012 13:59

czekanie jest najgorsze. zeby ponad tydzien paypal weryfikowal konto ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 19-03-2012 14:22

zarobienie ok. 7 euro na tej stronie zajmuje mi półtorej godziny, jeśli wykupię sobie 4 vpn i będę robił wszystkie te akcje na 4 konta to da mi ponad ok 840 euro na miesiąc odejmując koszty vpn (takich lepszych) zostanie ok. 800 euro miesięcznie (po obecnym kursie to ponad 3300zł)

wiecie co? jeszcze tydzień i można Sex szkołę Big Grin
czas zarobić na wakacje Tongue

(ps. jeśli przejdzie to będzie lepsze niż praca)