[KONIEC]Zapisy do phoenixpaidemails-mala1969 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [KONIEC]Zapisy do phoenixpaidemails-mala1969 (/Temat-KONIEC-Zapisy-do-phoenixpaidemails-mala1969-26168) |
- Sniechu - 20-04-2009 18:57 Wydaje mi się, że napisałaś posta po poście podsumowującym malej, chociaż z drugiej strony wypłata była zlecona dosyć niedawno, więc możesz mieć rację... :?: To już nam musi mala powiedzieć, chyba jednak poczekamy aż będzie miała internet i wtedy wypłatę trzecią zlecimy. ;-) Na siódmej stronie tematu jest post malej w stylu: "Ogłaszam, że wypłata przed 10 minutami została zlecona", a kilka postów niżej jest Twój post z listą multikont, więc zaliczają się one do trzeciej wypłaty. :-) - paulina94x - 20-04-2009 19:06 Aha, no to może jednak do trzeciej wypłaty :-) Dzięki za info - mala1969 - 20-04-2009 19:29 Dzieki Sniechu ze ogarnoles to troche.Masz pasy to jakby co to wyplac i napisz na forum ze wyplata zlecona i zapisy wstrzymane.Placa szybko wiec jak wyplata wplynie to mozna zapisy wznowic. a tak to nie wiadono kto zapisuje sie w trakcie trwania wyplaty :-) Musze sie tak pomeczyc nie wiem co z netem :cry: wirusa jakiegos sciagnelam :evil2: - borowiakm - 20-04-2009 19:53 zapisany jako: qwert mareczek123 agadab poiuy zaqxsw xswcde cdevfr qweasd asdzxc qazwsx wsxedc edcrfv rfvtgb tgbyhn yhnujm balon balsam balustrada balagan baltycki wszyscy mają po 5 klików ;-) - mala1969 - 21-04-2009 07:15 Neta jeszcze nie mam :cry: Tzn mam w 46% i stronki nie chcá mi sie ladowac :cry: Jakis wirus,moze ktos wie jak to usunac :evil2: Pamietajcie ze zapisujecie sie 5 razy;zaplata za 4 zapisy idzie dla Was a piaty zapis na moje konto.Jesli ktos zapisal sie 10 razy to 8 dla niego 2 dla mnie Sami tak ustaliliscie :-) Ja chcialam zeby po zapisie wyklikac platne reklamy. zaraz zobacze jak sytuacja sie przedtawia ile mamy na koncie.Moze uda mi sie zlecic wyplate :chytry: Znow to samo ,zlecam wyplate i nie przyjmuje zlecenia :-( Tak samo bylo przy drugiej wyplacie. Mam już neta.Wirusy skutecznie usunełam :chytry: Wydaje mi sie że wypłate można zlecić raz na 7 dni.Pierwszą zlecałam 12 kwietnia,drugą 19 kwietnia(wcześniej nie mogłam zlecić bo przycisk nie działał,zadziałał 19 czyli 7 dni od zlecenia pierwszej wypłaty).Myśle że wypłate bedzie można zlecić 26 kwietnia.Do 25 kwietnia zapisy otwarte :idea: :-P - Sniechu - 22-04-2009 16:06 Założyłem moje dziesiąte konto do tej wypłaty o nicku nokia. Czyli po wypłacie dostaję od Ciebie kasę za 8 kont czyli 0.40$. :-) - Boro! - 22-04-2009 16:21 Jak wy zakładacie kilka kont? Ja zawsze mogę tylko jedno :?: - mala1969 - 22-04-2009 17:03 Boro! napisał(a):Jak wy zakładacie kilka kont?Ja też nie wiem jak sie to robi,ale :-> Sniechu może ci wyjaśnić albo mattys5 [ Dodano: 2009-04-22, 18:05 ] Sniechu napisał(a):Założyłem moje dziesiąte konto do tej wypłaty o nicku nokia. Czyli po wypłacie dostaję od Ciebie kasę za 8 kont czyli 0.40$. :-) potwierdzam :-) Napisz cie jak zakładacie kilka kont.Przy zapisie trzeba podać adres maila.Wpisujecie za każdym razem ten sam?? - paulina94x - 22-04-2009 17:25 Ja kopiuję ten link co mi przysłali na maila za pierwszym razem jak stworzyłam konto i szukam jakiejś strony, która zmieniłaby mi IP i tam go wklejam i od nowa się rejestuję ^^ - Boro! - 22-04-2009 17:55 hmm ja mam zmienne IP i nawet po zmianie się nie da zakładać :roll: |