![]() |
Czy upadki firm są legalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy upadki firm są legalne? (/Temat-Czy-upadki-firm-sa-legalne-23407) |
- rafki - 15-07-2008 19:52 nation - ty sie boisz, nie poskarzysz policji, nawet jesli policja chcialaby sie tym zajac... chcesz wywolac strach wobec evolucji... taka jest moja teoria. no dalej: daj jakies ale... - Xnation - 15-07-2008 19:58 Nie rafki. evolucja jest młodym człowiekiem. Policja dla takiej osoby a nawet dla dorosłych to często ogromne przeżycie, do tego zapewne złość lub żal do dzieciaka które kradnie w sieci, to będzie duże przeżycie dla Dawida. Taki stresz często może prowadzić do zwrotu akcji i z pewnością nie wróci do życia złodziejskiego gdyż bardzo to przeżyje i na zawsze zostawi ślad w jego psychice. PS. Jak widzicie evolucja ucichł, to znak że video nie dostarczy gdy wie iż będzie posądzony. - Kolekcjoner - 15-07-2008 20:02 Xnation -> Daruj sobie gadki niczym z Kryminalnych, bo i tak mu nic nie zrobią. - evolucja - 15-07-2008 20:21 Xnation, najpierw podaj nick z maxbuxa, dopiero potem możemy rozmawiać :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Xnation napisał(a):PS. Jak widzicie evolucja ucichł, to znak że video nie dostarczy gdy wie iż będzie posądzony.aha... a więc do tego ci video? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - Xnation - 15-07-2008 20:22 Kolekcjoner nie wmawiaj mi co zrobią a co nie. Jeśli tak zrobią to trudno. Dowiedziałem się dziś że jeśli dam cynk US to Pan admin ma kruchawo... Widzicie teraz mam 2 opcje :-P - evolucja - 15-07-2008 20:23 Xnation, widzisz... teraz wszyscy widzą że jest to tylko zemsta :-) - Xnation - 15-07-2008 20:25 Może a dla czego? Wystarczyło się przyznać i było by z głowy. to co robię jest następstwem Twoich czynów. Nie miej do mnie pretensji :-P - makaj - 15-07-2008 20:27 Możecie załatwiać swoje sprawy na priv? - evolucja - 15-07-2008 20:29 Xnation, podaj nick z maxbuxa, potem zrobię screen zablokowanego konta i może to przekona cię że wszystko podkoloryzowałeś.. a właśnie, widzisz jakie jest zainteresowanie? gratuluję! :mrgreen: makaj napisał(a):Możecie załatwiać swoje sprawy na priv? - Xnation - 15-07-2008 20:51 Na priv? Czemu oszustwa ukrywać na priv? Sprawa tyczy się wszystkich którzy mają konta na maxbux (mają bo baza istnieje) Z punktu widzenia prawa to co zarobiliśmy należy do nas. Evolucja dajesz te video-screeny czy nie? Tracę cierpliwość |