Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 14-03-2010 17:22

Wyślij na [email protected].

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - rlk120 - 14-03-2010 17:32

Ja lece na hardkora ;D

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 14-03-2010 17:47

To długo nie polatasz.Tongue

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - rlk120 - 14-03-2010 19:21

No zobaczymy, czysty fun Big Grin

Może mi się uda Wink

Oby tylko nie patrzyli na punkty znajomych, ale jakby co to im spróbuję napisać, że nie odpowiadam za znajomych.
Zawsze jest jakiś sposób Big Grin

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 14-03-2010 22:38

To pozdrowienia Smile

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - SoBot - 15-03-2010 20:05

A ja prosiłem kumpli, żeby założyli konta z mojego linka, każde było z innego ip, za takie coś też mogę dostać bana?

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - turech - 15-03-2010 20:13

Jak zaprosiłem kolesia z gry na lockerz za kasę ofc w grze i on wysłał 3 maile z 1 ip to dostanę za to bana ? chyba raczej nie, tak mi się wydaję, ale wolę sięgnąć o poradę do doświadczonych Tongue

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - bobo100 - 15-03-2010 20:23

A jeżeli wysłałem zaproszenia do znajomych, a oni nie będą się w to "bawili" to dostanę bana?

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 15-03-2010 22:32

SoBot:
Nie rozumiem do końca o co ci chodzi, jeżeli masz na myśli e-mail'e że sam zakładałeś i im dawałeś żeby się zarejestrowali to nie będziesz miał żadnych niemiłych sytuacji, lub jeżeli chodzi Ci o to że stworzyłeś e-mail, wysłałeś na niego zaproszenie i wszedłeś w link z którego się trzeba zarejestrować i dałeś od razu link znajomemu to nie będziesz miał problemów bo konto jest założone na innym IP. Przynajmniej tak mi się zdaje.
turech:
Nie dostaniesz, mogą to potraktować jako np twoja rodzina. Tyle że z innego domu. Ale jeżeli będziesz miał więcej takich osób lub samych e-mail'i z jednego IP to mogą być problemy.
bobo100:
Nie, nie dostaniesz. Jak konto jest na innym IP to nie będziesz miał żadnego problemu. Nie muszą się w to bawić. Sądzę że ok. 40% zarejestrowanych na Lockerz się w to nie bawi a tylko ma konto. Nie masz się czym martwić.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - ALeXander - 16-03-2010 18:10

A np. u mnie koledzy sobie zakładali konta to też mogę być oskarżony ?