![]() |
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838) |
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 14-03-2010 17:22 Wyślij na [email protected]. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - rlk120 - 14-03-2010 17:32 Ja lece na hardkora ;D RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 14-03-2010 17:47 To długo nie polatasz. ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - rlk120 - 14-03-2010 19:21 No zobaczymy, czysty fun ![]() Może mi się uda ![]() Oby tylko nie patrzyli na punkty znajomych, ale jakby co to im spróbuję napisać, że nie odpowiadam za znajomych. Zawsze jest jakiś sposób ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 14-03-2010 22:38 To pozdrowienia ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - SoBot - 15-03-2010 20:05 A ja prosiłem kumpli, żeby założyli konta z mojego linka, każde było z innego ip, za takie coś też mogę dostać bana? RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - turech - 15-03-2010 20:13 Jak zaprosiłem kolesia z gry na lockerz za kasę ofc w grze i on wysłał 3 maile z 1 ip to dostanę za to bana ? chyba raczej nie, tak mi się wydaję, ale wolę sięgnąć o poradę do doświadczonych ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - bobo100 - 15-03-2010 20:23 A jeżeli wysłałem zaproszenia do znajomych, a oni nie będą się w to "bawili" to dostanę bana? RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 15-03-2010 22:32 SoBot: Nie rozumiem do końca o co ci chodzi, jeżeli masz na myśli e-mail'e że sam zakładałeś i im dawałeś żeby się zarejestrowali to nie będziesz miał żadnych niemiłych sytuacji, lub jeżeli chodzi Ci o to że stworzyłeś e-mail, wysłałeś na niego zaproszenie i wszedłeś w link z którego się trzeba zarejestrować i dałeś od razu link znajomemu to nie będziesz miał problemów bo konto jest założone na innym IP. Przynajmniej tak mi się zdaje. turech: Nie dostaniesz, mogą to potraktować jako np twoja rodzina. Tyle że z innego domu. Ale jeżeli będziesz miał więcej takich osób lub samych e-mail'i z jednego IP to mogą być problemy. bobo100: Nie, nie dostaniesz. Jak konto jest na innym IP to nie będziesz miał żadnego problemu. Nie muszą się w to bawić. Sądzę że ok. 40% zarejestrowanych na Lockerz się w to nie bawi a tylko ma konto. Nie masz się czym martwić. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - ALeXander - 16-03-2010 18:10 A np. u mnie koledzy sobie zakładali konta to też mogę być oskarżony ? |