![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 02-10-2021 08:40 Cześć wszystkim! Pora na podsumowanie!! Czekaliście prawda? Miesiąc wrzesień był dla mnie jak kocioł - trochę wszystkiego w nim było, wymieszane i dobrze przyprawione! Prywatnie z tematów o których warto powiedzieć ( a się pochwalę!) to obronilem pracę licencjacką --> mogę śmiało mówić o tym że mam wykształcenie wyższe! Prócz tego odwiedziłem kilka miejsc, dla przykładu pisze ten post z okolic Giewontu, wczoraj pięć stawów a dwa dni temu termy --> dupa się starzeje i czasami trzeba się wymoczyc! Plan na październik? Wrócić mocno do pracy w ewho, prawdopodobnie od poniedziałku cisnę!! Na wakacje w listopadzie trzeba zapracować ![]() Jak w ubiegłym miesiącu, gdy tylko wrócę do siebie, zrobię fotkę gotowki zarobionej w tym miesiącu! Jak myślicie ile tam bedzie?? Jeżeli doczytałes do tego momentu koniecznie daj znać w komentarzu, ile będzie na zdjęciu które dodam! Jeżeli chodzi o mój zespół - ciągle rośniemy w siłę, przebijajac kolejne bariery zarobkowe ---> to dla mnie ogromna satysfakcja że to co przekazuje, zaplecze, wiedza naprawdę daje tak dobre efekty! RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 03-10-2021 09:52 Brawo za ukończenie licencjatu. Masz wyższe, ale tak zwane niepełne ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 03-10-2021 10:10 A więc zarobki(wyłącznie sam wrzesień) wyglądają następująco: Jak myślisz, ile tutaj może być? Koniecznie daj znać w komentarzu! RE: Last Man Standing - Ewhoring - Pablo1878 - 03-10-2021 11:54 Obstawiam około 25 tysięcy. ![]() Jeżeli mniej to musisz się wziąć do lepszej pracy. Tak czy siak, robisz niesamowite wyniki. Musisz chyba zostać moim mentorem. RE: Last Man Standing - Ewhoring - itmaster - 03-10-2021 15:40 Jest 18 tys zł RE: Last Man Standing - Ewhoring - exploiter - 03-10-2021 19:35 (02-10-2021 08:40)ShuQi napisał(a): Cześć wszystkim! Hejka, mialbym prosbe a zarazem pytanie, z tego co widze to dzialasz na Snapchacie, moglbys prosze zdradzic jak/za pomoca jakiegos narzedzia wstawiasz filmiki ze nie pokazuje do gory ekranu ze wgrano z zapisanych, mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi ![]() Z gory dzieki RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 03-10-2021 19:45 Są od tego aplikacje, zarówno płatne jak i darmowe. Sam używam oczywiście płatnej wykupionej licencji. RE: Last Man Standing - Ewhoring - exploiter - 03-10-2021 20:59 Moglbys prosze podac przklad, czy prosze o zbyt wiele ? Pozdrawiam RE: Last Man Standing - Ewhoring - Wojtek574 - 04-10-2021 06:50 Spróbujcie z chickencam ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 07-10-2021 11:38 Dawno nie wrzucałem zarobków dziennych ![]() To tak dla przypomnienia DZIAŁAM DA SIĘ DO ROBOTY! Dwa priorytety na ten miesiąc: Osiągnąć cel per miesiąc |