![]() |
NkSender ---- Szybki Z-lister - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: NkSender ---- Szybki Z-lister (/Temat-NkSender-Szybki-Z-lister-1711) |
RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Bakerus - 02-04-2010 18:16 No niestety n-k ma zablokowane słowo lockerz, ja wpisałem i kiszka... Nikt nie odpisał z chęcią dostania zaproszenia. RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - wasik-1995 - 02-04-2010 19:25 Czy u was też na naszej-klasie w wiadomościach wysłanych nie pojawia się link polecający, który w aplikacji NK Sender był widoczny ? RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - cinexik - 04-04-2010 09:26 dlaczego nie chce sie wysylac?? RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - mndlugi - 06-04-2010 00:10 ja wysłałem do 300 osób i nic potem do siebie wysłałem i nic nie doszło nawet jak byle co wpisuje to tez dupa o co kaman??? działa to jeszcze wogóle niby pisze że sukces ileśtam a nic nie dochodzi co robie źle??? RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - lockerzhunter - 06-04-2010 07:31 czytaj kilka postów wstecz. NK zablokowało słowo lockerz ;F wszędzie i na zawsze RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - mndlugi - 06-04-2010 10:58 wiem czytałem ale pousuwałem to słowo z mojej wiadomości i też nic próbowałem cokolwiek do siebie wysłać i też nic nie dochodzi RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - cinexik - 06-04-2010 11:18 spróbujcie napisac nie lockerz.com tylko na przyklad [L][O][C][K][E][R][Z][.][C][O][M] bo nie dosc ze jest bardziej widoczne to jeszcze dochodzi : ) |