![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - adam_per - 22-09-2018 20:00 kidyś przez przypadek trafiłem na twój blog i zacząłem następnie szukać więcej na temat ankiet, a tu przeglądając na forum wątki, co widzę, znalazłem właścicielkę... tak na marginesie masz jakieś programy pomocniki, automatyczne, ułatwiające?... sam tak średnio mam z ankiet, a tak wysoki wyniki to pewnie doświadczenie? znajomosc rzeczy czy też duzego codziennego poswiecenia/pracy? pozdrawiam RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 24-09-2018 07:54 (22-09-2018 20:00)adam_per napisał(a): kidyś przez przypadek trafiłem na twój blog i zacząłem następnie szukać więcej na temat ankiet, a tu przeglądając na forum wątki, co widzę, znalazłem właścicielkę... Nie mam żadnych programów pomocniczych ani ułatwiających, chyba w wypełnianiu ankiet jest to niemożliwe ![]() Myslę, że wyniki są spowodowane po trochu każdym z tych czynników. Wiem gdzie zaglądać, gdzie najbardziej się opłaca, co sobie odpuścic. Na pewno bardzo dużo daje systematyczność i dokładność bo wtedy takie mam wrażenie częściej się otrzymuje zaproszenia do różnych ankiet. Teraz też dużo można zdobyć nagród w forach zamknietych gdzie głównie można się dostać dzięki ankietom. Nie będę ukrywać, że dodatkowe zyski są z sytemów poleceń, zawsze łatwiej dzięki temu zdobyć minimum do wypłaty. Choć w moim przypadku jakie mam zyski z poleconych można zobaczyć w każdym podsumowaniu miesiąca. Nie są one aż tak duże ![]() Dużo czytam również wątków na forum, zaglądam do dzinnika 11natinki11 ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 25-09-2018 16:03 Przede wszystkim zapraszam na nowy wpis na moim blogu ![]() http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/09/panel-badawczy-imasagri.html Dziś jest taki dzień gdzie sama nie mogę uwierzyć, że wiele rzeczy dzieję się tak pozytywnych w tym co robię ![]() 1. Udało się opublikować kolejny post ![]() 2. Na moim blogu odnotowałam ponad 20000 wejść. ![]() 3. Otrzymałam 3 wypłaty: - 15 Euro z forum o napojach - 8 Euro z forum VW - 5,78 Funta z prolific ![]() Jestem bardzo zadowolona ![]() Watro być systematycznym i się starać. Warto wierzyć, że się uda ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 29-09-2018 14:44 Jutro koniec wrzesnia i wiem już że więcej wypłat w tym miesiącu mieć nie będę. Ale jestem zadowolona bo kwota jaką osiągnęłam mnie samą zaskoczyła wyszło ponad 500zł., ale ile dokładnie to w przyszłym tygodniu napiszę jak wszystko podliczę dokładnie i opublikuję post z podsumowaniem września. Tym czasem na blogu opublikowałam nowy post, tym razem zrobiłam Top 3 najlepszych międzynarodowych stron z ankietami - oczywiście według mojego doświadczenia. http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/09/top-3-najlepszych-miedzynarodowych.html Poza tym w tym miesiącu wiele zrobiłam zadań w forach zamknietych. Jeśli chodzi o blog to miałam chwilowy brak pomysłów na posty, ale juz forma mi wraca i pomysły też ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 05-10-2018 23:35 Na moim blogu dziś zamieściłam podsumowanie miesiąca: http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/10/wrzesien-wykaz-nagrod.html Jestem bardzo zadowolona bo wyszło 569zł. Co jest moim rekordem. Tym bardziej że w najgorszym miesiącu miałam około 100zł. a w najlepszym do tej pory 320zł. Ostatnie dni mniej siedzę przed komputerem, założenie tego dziennika miało mi też pomagać w znalezieniu równowagi między pozyskiwaniem funduszy a aktywnym i ciekawym spędzaniu czasu z rodziną, dlatego troszkę odpuściłam. I czuję się z tym świetnie ![]() Jeśli chodzi o dalsze plany to nadal działam, ale robię to co najważniejsze. Dziś dostałam łyn do naczyń do testowania i na zakończenie będę miała ankietę za 10zł. w Imas Oniline. Za parę dni rusza kolejny tydzień zadań w forum o napojach. Także mam co robić ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 10-10-2018 21:11 W tym tygodniu wpadło parę wypłat: - clixsense ponad 13$ co dało 48zł. - forum Philips 30,8zł. - prolific 4,72 funta co dało 22zł. (wszystko dzięki dodatkowemu wynagrodzeniu za jedną z ankiet) - doładowanie tel. za 20 zł. z opinie.pl Miałam również ankietę do kolejnego forum ale nie wyraziłam zgody na udostępnianie zdjęć moich i moich bliskich, dlatego sie nie dostałam, nie wszystko jest na sprzedaż ![]() Trochę ostatnio nie idzie mi w ankietach, jestem przemęczona i mam ciut więcej obowiązków związanych z załatwianiem róznych spraw urzędowych. A jak wiecie takie sprawy często są denerwując. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 18-10-2018 21:56 Ostatni tydzień był dla mnie bardzo męczący, z wszystkich sił starałam się robic to co mogłam i w domu i przy komputerze. Dziś udało mi się zlecić 2 wypłaty: - SwPanel - 50zł. - Prolific 6,54Funta Poza tym w globaltestmarket ostatnio ładnie mi idzie, niedawno miałam ankietę za 2000pkt. a dziś 4 ankiety za łącznie 1550 pkt i brakuje mi 138pkt do kolejnej wypłaty ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - adam_per - 19-10-2018 11:16 ciekawe wypłaty, gratulacje ![]() apopos twoich paneli, masz może link czy ref do forum philips? tam jest ok? RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 19-10-2018 11:31 (19-10-2018 11:16)adam_per napisał(a): ciekawe wypłaty, gratulacje Dziękuje, do forum philips dostałam się dzięki ankiecie w globaltestmarket która była za 0 pkt. tak jak do wszystkich for zamknietych trzeba się dostać z ankiety albo przez formularz, bo nie ma tam linków ref. - niestety. ogólnie jestem zadowolona z tej społeczności ![]() Dodam jeszcze że dziś udało mi się zlecić z globaltest market wypłatę 60zł. i z keeprewarding 5$. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-10-2018 21:09 Poczatek tego dnia jakoś nie był dla mnie specjalnie udany. Jednak mimo to zmobilizowałam się i napisałam post ![]() ![]() Dziś wpis na temat tego co robić żeby mieć więcej ankiet i je z sukcesem kończyć http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/10/jak-dostac-sie-do-wiekszej-ilosci.html Miałam dziś również ankietę z Imas, ponieważ testowałam płyn do mycia naczyń. Szczerze mówiąć płyn przypadł mi do gustu ![]() ![]() Zaczęłam równiez szukac trochę nowych miejsc gdzie mogę promować blog, zobaczymy czy przyniesie to oczekiwane rezultaty. Robię to powoli bo z czasem u mnie nadal kiepsko. Jestem jednak nastawiona pozytywnie. |