CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC (/Temat-CryptoMiningGame-Misje-Kopalnia-BTC-DOGE-LTC-152595) |
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 16-12-2017 11:12 (16-12-2017 11:07)star4x5 napisał(a): Przelicz stosunek mocy do generowania Satoshi :/ powinienem mieć grubo ponad 20 Satoshi na godzine według poprzedniego zdjęcia. No faktycznie ładny wałek wychodzi na to że im więcej hpower tym mniej daje na wydobywaniu w sensie że nie daje tyle ile powinno..... w stosunku do niższych Hpower. Edit: A tak na marginesie to za każdy level w górę daje tylko 10 minut więcej wydobywania.... mało jak na tyle zdobywania xp punktów powinno dawać potem wiecej minut za każdy level a nie tylko po 10 minut przedłużania. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - star4x5 - 16-12-2017 11:25 Przypuszczam, że na tą chwilę jakby tak było to by strona padła. Mam nadzieję, że będą czerpali z każdym dniem więcej zysków i tym samym dadzą nam trochę więcej zarobić bo na razie czuję się jakbym stał w miejscu Ja w tej chwili na 13 lvlku mam czas miningu 2 godziny i 10 minut. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Maros - 16-12-2017 12:37 Ogólnie z tego co zauważyłem ta wartość kopania satoshi zmienia się co chwile mi nawet o 2-3 satoshi, to też jest raczej zmienną jeśli chodzi o cenę. Zgodnie z tym co jest napisane poniżej miningu, iż 0,05 = 1hp, to u mnie na godzinę powinno być 12, coś tam. Piszę do nich w tej sprawie, zobaczymy co odpowiedzą. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 16-12-2017 12:48 @Maros dobrze mówisz rzeczywiście jest napuisane, że 1 hpower to 0,05 z groszem... wychodzi na to że grubo oszukuą... Jak ci opisze to daj znać co za bajke wymyślił RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - star4x5 - 16-12-2017 13:00 Ja też napisałem do nich. To pozostaje czekać. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 16-12-2017 13:12 Piszcie też na forum publicznie: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2451172.140 Najlepiej ze screenami i dowodami. Moim zdaniem to jakiś bug, ale warto to publicznie przedstawić na forum i może inni też sie udzielą na ten temat RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - star4x5 - 16-12-2017 13:31 Na razie opisałem bez screenów jak będzie trzeba to wrzucę RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Maros - 16-12-2017 13:44 Ja napisałem z screenami, nawet już wiadomość została wyświetlona, ale nic nie odpisali. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 16-12-2017 13:56 Nie widzę twojego screena ? a na tamtym forum nie odpisuje ani na stronie bo nie wie co odpisać baje wymysla RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Maros - 16-12-2017 14:05 Cytat:The mining hpower algorithm is not linear it's a log, as it's better for fresh user. We need to rewrite it, but not now (beta). Regards No to zobaczymy w przyszłości czy to zrobią. |