Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548) |
RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Dk2RR - 16-12-2016 21:13 RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - olekn1 - 16-12-2016 21:17 Mi strona działa bez problemu Znalazłem kolejny błąd(?) - przyciski typu "Przedłuż" premium w profilu, "Wybierz" na wyprawie, "Ulepsz" "Odbierz złoto z rynku" "Odbierz bursztyny od rozbójników" w twierdzy po najechaniu nie zmieniają kursora na pointer, mógłbyś to zmienić Mam pytanie. Jak kupię poziom koszar i będę miał 100 siły oddziału, to zwiększy mi się ona do 101, ale czy jak ją sobie potem zwiększę do 200, to będę miał 202 siły czy 201? RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Dk2RR - 16-12-2016 21:19 no to nie wiem, sprawdziłem teraz na edge (domyślnie używam chroma) i też nie działa RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - mucios - 16-12-2016 21:20 U mnie wygląda to identycznie jak u Dk2RR. Próbowałem wchodzić z Firefoxa (tutaj korzystałem wcześniej ze strony), z Chrome (pierwszy raz wchodziłem z tej przeglądarki na stronę) i dodatkowo z telefonu. Wszędzie ta sama plansza. Czyszczenie ciastek + kombinacja klawiszy którą podałeś nie działa. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - olekn1 - 16-12-2016 21:22 Ok, wszedłem na stronę w trybie incognito i też u mnie jest błąd, ale na normalnej karcie jestem zalogowany i mi wszystko śmiga, wyprawy też @EDIT Już działa nawet jak nie jestem zalogowany RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Dk2RR - 16-12-2016 21:24 Ok, mi już działa RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - mucios - 16-12-2016 21:27 U mnie też już wszystko w porządku Można bić lvl dalej RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - olekn1 - 16-12-2016 21:35 Ponawiam pytanie, bo mogłeś go nie zobaczyć. Jak kupię poziom koszar i będę miał 100 siły oddziału, to zwiększy mi się ona do 101, ale czy jak zwiększę potem siłę mojego oddziału do 200, to będę miał 202 siły czy 201? Drugie pytanie - na stronie premium jest napisane "możliwość zbierania bursztynów z jaskiń rozbójników", czy jak sobie kupie jaskinię i skończy mi się premium, to będę miał dalej możliwość zbierania tych bursztynów? Bo jak mi się to trzy dniowe premium skończy, to żeby się nie okazało, że złoto i bursztyny pójdą w błoto @EDIT Kolejny mały bug - zaraz po zakończeniu wyprawy i przejrzeniu zdobyczy nie mogę rozpocząć nowej wyprawy, jak klikam przycisk, to wyskakuje, że już jestem na wyprawie i muszę poczekać aż wrócę, dopiero po ok. 15 sekundach (czasami więcej) mogę wyruszyć na wyprawę. @[Styler] Ok, już wiem jak działa ten bug - jako premium mamy odliczanie 4:30 zamiast 5:00, jednak dalej na koniec wyprawy musimy czekać 5 minut, dlatego nie można od razu rozpocząć nowej wyprawy RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ToxicIce - 16-12-2016 22:20 Nie wiem czy też tak macie: po prawidłowo zakończonej wyprawie i odebraniu łupów, kiedy chce wyruszyć na kolejną pojawia mi się informacja, że jestem już na wyprawie. Muszę poczekać jakieś 10-15 sec następnie kliknąć ponownie "wyruszam" i czas normalnie startuje od 4:30. Problem pojawia się co 3-4 wyprawy. @EDIT: olekn1 nie zgraliśmy się w czasie z Twoją edycją właśnie to miałem na myśli RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 22:25 Musiałem na chwilę wyjechać. Przypomniało mi się o tym po drodze. Już wróciłem i powinno działać. Dzięki za waszą czujność! (16-12-2016 21:35)olekn1 napisał(a): Ponawiam pytanie, bo mogłeś go nie zobaczyć. Jak kupię poziom koszar i będę miał 100 siły oddziału, to zwiększy mi się ona do 101, ale czy jak zwiększę potem siłę mojego oddziału do 200, to będę miał 202 siły czy 201? 1. Koszary dają jednorazowo i tak będzie niestety przez całe testy. 2. Tak, możesz odebrać z jaskiń tylko posiadając Premium. |