YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Olszi - 27-09-2017 10:02 Powodzenia! RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 27-09-2017 19:57 Dzisiaj na szybko bo nie ma w sumie co pisać, wpadły jakieś drobne z automatu nie ma o czym pisać nawet... Ale dzisiaj doszedł mikrofon i rzeczy które potrzebuje do nagrywania, od jutra zbieram materiały i pisze jakiś scenariusz na pierwszy odcinek Na razie głównie skupię się na YouTubie i blogu więc zarobki zapewne spadną Kolejny post dodam jak już nagram i wstawię pierwszy film na kanał Może i już jutro RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Serkownik - 28-09-2017 13:59 jaki mikrofon i reszte sprzetu kupiles do nagrywania ? RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 28-09-2017 14:06 (28-09-2017 13:59)Serkownik napisał(a): jaki mikrofon i reszte sprzetu kupiles do nagrywania ? Mikrofon Trust Starzz i inne takie duperele które będę potrzebował już do materiałów a nie nagrywania Nagrywać będę na początku telefonem bo na lepszy sprzęt mnie nie stać RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - paweuq - 28-09-2017 14:07 Czekam z niecierpliwością RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 28-09-2017 14:27 (28-09-2017 14:07)paweuq napisał(a): Czekam z niecierpliwością Kilka dni poczekasz bo wczoraj pisząc post nie pomyślałem o moich aftach na języku które są prawie na całym jeszcze od czasu co w szpitalu byłem i nie mogę za dużo mówić... także z nagrywania do czasu zagojenia się języka musze zrezygnować ale jakieś scenariusze sobie popisze w tym czasie RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - moskou - 29-09-2017 16:02 Oo, no to będziesz mi musiał linkować Ja właśnie wracam do komputera po przerwie chorobowej... RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 29-09-2017 17:53 (29-09-2017 16:02)moskou napisał(a): Oo, no to będziesz mi musiał linkować Ja właśnie wracam do komputera po przerwie chorobowej... A linkiem pewnie kiedyś zarzucę bo to żadna tajemnica, ale i tak zacznę nagrywać dopiero jak mi się język zagoi bo nawet jeść nie mogę bo mnie boli jak uj xd a za tydzień na weselu jestem... RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 03-10-2017 14:40 Siemanko
Ostatnio mam lenia jak nie wiem Ale czasem chwile coś w subach podziałam, moja złota nisza w jednym miejscu się wypaliła więc jak się zmotywuje to przejdę w inne miejsce i będę cisnął Puki co chęci do działania brak YouTube stoi w miejscu bo ciągle czekam aż mi głupie afty i pleśniawki z mordy znikną Cały język zasypany, ale wczoraj byłem u lekarza i mi przepisała jakieś lekarstwa, oby do soboty się zagoiło bo w sobotę jestem na weselu a praktycznie przez to nie mogę mówić a co dopiero coś zjeść... Same zupki z paczki i jogurciki Takiego pecha to mam tylko ja Scenariusz na 2 odcinki już mam więc jak wyzdrowieje moja jama ustna to nagrywam i wrzucam filmy, chce wrzucić szybko z 10 filmów i już zacząć promować na grupach fb itp Tak jak ostatnio pisałem, będę pisał ile zarobiłem w danym miesiącu, na razie kasy nie wypłacam, postaram się zbierać do końca roku i wypłacić dopiero w styczniu, zobaczymy czy się uda Zarobione w tym miesiącu: 725.12 PLN RE: Blog z Pasji + YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - KontrolC - 03-10-2017 14:51 Dasz linka do kanały XD? |