![]() |
"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" (/Temat-Piniondze-to-nie-fszysko-ale-fszysko-bez-piniendzy-to-h-132641) |
RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Admek69 - 05-10-2016 18:17 Powodzenia ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 06-10-2016 00:21 Tak jak mówiłem, jeszcze jedna mała wypłata z MX.World i doładowanie LARY ![]() ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Wizygran - 06-10-2016 03:32 Teraz tylko kosić kase ![]() Mam pytanie, wiadomo Ci cos na temat całej tej weryfikacji w MX? Chce teraz dobić do drugiej wypłaty, ale potem może jeszcze na trzecią i bym nazbierał, tylko nie wiem kiedy czeka nas ta weryfikacja bo wtedy odpadam ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 06-10-2016 11:52 (06-10-2016 03:32)Wizygran napisał(a): Teraz tylko kosić kaseNie wiem nic po za tym co było na grupie na facebooku, aktualnie chyba trochę się odsunęła w czasie bo są ważniejsze priorytety, temat weryfikacji zapewne powróci, ale kiedy to nie wiem ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 24-10-2016 23:22 Zamówiłem sobie jakiś czas temu i już dostałem genialną paczkę pełną wiedzy ![]() Koszt to astronomiczne 39,90 zł, więc jeżeli ktoś byłby zainteresowany to promocja trwa do 15 listopada, a zamówić można tutaj: http://sklep.mentalway.pl/ksiazki/865-ksiazka-guru-kultury-b1g1.html ![]() ClixSense Jak widać na załączonym obrazku, szału w tym miesiącu nie ma, bo i z czasem i z taskami słabo, ale cały czas można na niego liczyć, te $25 już doszło ![]() ![]() MX.World Tutaj to dzieje się, a dzieje ![]() Co do moich rezultatów no to standardowo powoli, ale do przodu ![]() ![]() Adstimer Po tym co wyszło z Larą(rozwinięcie dalej) postanowiłem nie dorzucać tu więcej pieniędzy. Jestem w 6 grupie więc jakieś tam drobne z tego tytułu wpadają, dzisiaj zlecona kolejna wypłata ![]() ![]() mypay Dołączyłem do fajnego programu, nietrzeba inwestować, polecać, a zbieranie kasy idzie nawet szybko ![]() ![]() ![]() ![]() LARA No tak, moja pierwsza poważna strata finansowa jeżeli chodzi o zarabianie w internecie, a jednocześnie póki co chyba najważniejsza lekcja. Po za tym, że straciłem kase to najbardziej denerwuje mnie to że mogłem wybrać co najmniej kilka opcji by móc mądrzej zagospodarować te pieniądze i dość że nie byłoby straty to jeszcze byłby stały zarobek, no niestety. Doszedłem do wniosku, że tak po prostu musiało być, splot kilku dziwnych zbiegów okoliczności w połączeniu z tym że jestem w gorącej wodzie kąpany dał taki rezultat, a nie inny. Chociaż czytałem o tym wiele, oglądałem o tym wiele, nie zarabiam od tygodnia w internecie to widocznie tą lekcję musiałem odczuć na własnej skórze, może dobrze że teraz a nie jak już dysponowałbym większą kasą i utopił bym jej tam o wiele więcej. O dziwo większość ludzi którzy w Larze byli nadal wchodzą w takie programy, czyli o bardzo dużym stopniu ryzyka i za każdym razem ta sama śpiewka "modlę się żeby jeszcze 10 dni podziałało a potem mogę już liczyć zyski". No nie dla mnie taka zabawa, jak dla mnie to czysty hazard i pieniądze które ludzie tracą w takich programach licząc na duży i bardzo szybki zysk wydaje mi się że można lepiej wykorzystać, ale każdy swój rozum ma ![]() Tak więc stale się uczę, rozwijam, popełniam błędy, czasem mam chwile zwątpienia, ale jest coraz lepiej. Może za niedługo zrobię zestawienie zarobków, wniosków, doświadczeń moich początków z tym co mam teraz, dla kotów w internetowym zarabianiu to niewiele a nawet bardzo mało, ja jednak cieszę się z tego co do tej pory osiągnąłem ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 03-12-2016 20:29 ClixSense Ostatnio trochę poświęciłem mu więcej czasu, pojawiły się jakieś taski, więc i wyniki w miarę dobre ![]() ![]() ![]() MX.World Dużo zmian, ale wypłaty bezproblemowo w sekundę na koncie ![]() ![]() TheAdsTEAM Dołączyłem do ciekawie zapowiadającego się programu. Wrzuciłem $500, zobaczymy co z tego będzie ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 16-12-2016 15:39 ClixSense Tutaj ostatnio idzie mi całkiem dobrze ![]() ![]() ![]() TheAdsTEAM Program się rozkręca, zewnętrzne źródła dochodu od samego początku, odpowiednie limity wypłat, obowiązek zakupu paczek za prowizje z poleconych, pierwsze Eventy w tym w Polsce, na razie wszystko wygląda super. W takich programach niezależnie od wszystkiego ważny jest czas wejścia, ponieważ im dłużej się czeka tym chociażby program był super zwiększa się ryzyko. Program działa od 62 dni i na razie jestem zadowolony że się zdecydowałem ![]() ![]() Obecnie odkładam na MatchBetting ![]() http://wejdzie.pl/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=21 RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Mailowiec - 17-12-2016 18:29 hehhehe mam takie samo zdanie jak w tytule. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Kubix1203 - 19-12-2016 17:16 Jest tu ktoś kto pomoże z ankietami na clixsense? RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Pallado - 19-12-2016 21:02 Jaki to ten sposób na zmienne ip w mypay? ![]() |